OBS! INTE ALLS FÖRETAGSPROPAGANDA! BARA VANLIG INFORMATION!

Non Smoking Generation - vår tids största hot?


Många människor har slutat röka i tron att det är farligt med cigaretter. Man har infört rökförbud på restauranger och arbetsplatser, och i vissa kretsar finns det till och med planer på att införa en rökfri dag i veckan (så kallad Rökfri måndag. Det hörs ju på namnet att det måste vara någon extremiströrelse som ligger bakom.) . Detta är en mycket farlig utveckling. Vi inom svensk tobaksindustri vill staka ut en annan väg: rök mer! Rök ofta, länge och intensivt! Få fler människor att röka och se till att de aldrig slutar! Det är ditt samhällsansvar!


Varför, frågar du. Svaret är enkelt: utan tobak stannar världen. Det är dock viktigt att du röker svensk tobak. Svenska cigaretter är miljövänliga och hälsosamma och orsaker inget som helst obehag för de människor som deltar i produktionen. Det är unikt för Sverige, att kunna producera totalt ofarlig tobak. I själva verket är det farligt att INTE röka svenska cigaretter! Vi inom svensk tobaksindustri har många års erfarenhet och gedigen forskning bakom oss. Denna forskning visar entydigt på att det finns ingenting så nyttigt som att röka SVENSK tobak. Passiv rökning är som en hälsokur om man står bredvid en rökare som blåser ut svensk rök. Mums för lungorna.


Några extrema och samhällsomstörtande rörelser vill dock stoppa den fina miljö- och hälsofrämjande verksamhet svensk tobaksindustri skapar. Folkhälsoinstitutet, skolor, läkarkåren och militanta antirökare för en smutsig kampanj mot Sveriges tobakshjältar. De vill få dig att tro att rökning skadar och att en god cigarett är en släckt cigarett. Lyssna inte på dessa särintressen! Dessa ondsinta lobbyister har en dold agenda! De vill få dig att sluta röka för att de själva ska vinna på det! Exakt vad de vinner på detta har vi inte klurat ut ännu, men lita på att vi har satt våra bästa detektiver på det hela.


Så, svenska folk! Rök vidare! Rök som om det inte fanns någon morgondag! Låt inte helt okommersiella miljönissar och ickekorrupta hälsofantaster få dig att vackla i tron! Det finns inget som är så fint och ädelt som att röka en SVENSK cigarett. Det finns inget så bedårande som att se ännu en femtonåring trilla dit i livslångt nikotinberoende. Inte ett öga är torrt när en sjubarnsmamma får KOL. Fast det är klart man inte får KOL eller blir beroende, förresten. Nu glömde vi bort oss lite. Ursäkta. Svenska cigaretter får man bara fin hy, härlig andedräkt och rena lungor av. Det går inte att bli beroende, eftersom svenska cigaretter inte är giftiga för fem öre, men den som inte fortsätter röka våra fosterlandscigaretter är landsförrädare och lumpna ligister och därför vill ingen någonsin sluta.


Puff och kram,
Svensk Tobaksindustri


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0