Kudd have been so beautiful

Ifall jag och syster glömmer att springa runt och kräva karameller mot akvareller och kastar in gamla Aftonbladet hos grannarna imorgon alltmedan vi har klätt ut oss till Hasse och Kvinnaböske Band, så ska jag fira Halloween genom att minnas en jättefin fest hos Kramfors skräckmästerska för löjligt länge sedan.

Det var såklart maskerad och man skulle komma klädd som något kusligt.
Jag valde faktiskt INTE att ta på mig en Per Gessle-kostym. Istället hade jag kommit på världens bästa idé:

Jag knöt en kudde runt magen med ett snöre. Jag skrattade ungefär hela vägen till partajet.

INGEN, jag säger absolut INGEN förstod vilken zombiefilm jag refererade till.

Det var första och definitivt sista gången jag gick på maskerad som The Return of the Living Bed.


Britney Spears och Gröngölingsknep

Tori Amos pratade i en intervju om Britney Spears, om att det är viktigt att inte undertrycka sina olika sidor, för då kan de komma ut på de mest självförnedrande vis. Man ska liksom ta itu med sina hemligheter innan de tar itu med en själv.

Det finns en rolig idé på http://parallax.bloggsida.se, där en man har gjort ett projekt som går ut på att folk anonymt får skriva ner sina hemligheter. I en artikel om det projektet i http://friatidningar.se nämns Britney Spears också.Jag har inte direkt några hemligheter som rör Britney Spears, förutom att jag inte tycker hon är särskilt intressant, då. Och nu är inte det någon hemlighet längre.


Här kommer dock en riktigt spännande hemlis om mig:(du måste hålla upp skärmen mot en lampa för att kunna läsa, jag skrev med citronbläck)Snö. Mannen.

Var nära att skrika när jag vippade upp persiennerna imorse: SNÖ!

Om jag vore född i denna by skulle jag säkert ha snöflingor i blodet som alla andra, men det där vita, blöta, elaka är bara ondska för mig. Jättefint på bild men kallt och äckligt i verkligheten. Lite som sångaren i BWO. Förutom att jag inte tycker han är fin på bild heller.Låter persiennerna vara nere och tänker på lillasyster istället. Hennes senaste två fina citat till mänskligheten är följande:

(när hon läser namnet på en Läkerolsort) - Pitaya, är det finska för jordgubbe, eller?

(när hon får för sig att kommentera mitt utseende) - Men du ser ju ut som en tossig gammal tant!

I övrigt har jag och lillasyster kommit på ett av de STORA sambanden i universum. Vilken frisyr jag än skaffar mig så har Rod Stewart redan haft den. Helt sant. Jag vet inte om karln själv är medveten om detta och inte heller vilka konsekvenser det skulle få för kosmos om han finge reda på det.

Annat som kan rubba världsordningen är ifall man berättar något viktigt. Jag tycker alltid att andra ska göra det, men det är för att jag tror att andra besitter krafter som jag saknar. I sådana här lägen skulle man haft en magic eight ball (inspirerat av http://elakochkonstig.blogg.se). Eller ska jag kanske köra en bloggomröstning?

Fast jag har redan röstat klart. Min ledstjärna i dessa sammanhang försökte först få mig att göra slag i saken, men sedan höll han med om att i en liten by kan man nog inte göra vad som helst. Och han har skägg och kan fixa en mosh pit på nolltid, så jag tror på honom. Å andra sidan tycker han om siffror och rollspel också, så helt tillförlitlig är han nog inte...

Jag får helt enkelt ta fram kortlek eller en näve grus och spå. Eller en sådan där grej som man gjorde i mellanstadiet, som man viker åt olika håll och så står det svar under varje flik. Snacka om dåligt slut på ett inlägg.


Farliga hobbies och lite grin

Dagens Kramforsnyhet är inte lika positiv som gårdagens, men här är den i alla fall:
"Man högg granne med trädgårdshacka".

Det finns en till rubrik från min hemstad som går lite i samma tema:
"Kvinna omkullknuffad på dansgolvet".

Trädgårdsarbete och dans är två synbart fredliga företeelser, men inte där jag kommer ifrån.

Jag själv har inte bidragit till världsfreden särskilt mycket heller, eftersom jag varit något avig i helgen. Men jag ska skärpa mig.

Jag lät helt bli att skärpa mig igår, när jag grät nästan oavbrutet under Love, actually. Jag tror att det är en film som det inte alls är meningen att man ska gråta till, men det hjälpte inte att tänka så. Tur att jag inte såg den på bio. Klipper ut en fin replik ur filmen: "Nobody loves a sissy. You have to stop crying the whole time!".

Min favoritscen är dock ännu mer rörande. En kille är helt övertygad om att hans misslyckande dejtande beror på att han bor i fel land, och att allt blir mycket bättre bara han drar till USA. Hans kompis är övertygad om att felet ligger någon helt annanstans: "You're just an ugly, miserable arsehole!".

Men sådär negativ ska man väl inte vara.

När man inte ids tänka på sentimentala kärleksfilmer kan man tänka på mat. Idag skrev jag till Ridderheims för att få dem att sprida sina tzayspett över våra bygder. Ni som sett dem på en affär någonstans, tipsa mig! Det är ett av världens godaste livsmedel. Och livsmedel är ett av världens fulaste ord.

Men nog om fuldom nu.

Bio-logiska klockan.

Det har kanske låtit som jag är less på min omgivning när jag gnäller så förbenat mycket, men det är jag inte. Jag är less på mig själv. Och det är väldigt knepigt att bråka med en sådan slipad hjärna. Hoho.

Men lite mindre less blir jag när jag läser glada nyheter. Till exempel att Kramfors fått igång sin bio igen! Kalas! Om jag far dit ska jag kanske till och med gå på JamesTråkJävlaBond bara för att stötta dem som fått igång plejset igen.

Tills dess är det Sundsvall eller Östersund som gäller. Tor är bokad för vampyrfilm, min favoritfilmerska för Woody Allen och min bloggmentor för vilken film som helst eftersom vi ändå aldrig kan bestämma oss. Ni andra får komma med egna förslag. Själv ska jag se två timmars romantisk komedi idag. Ämnet känns mer verklighetsfrämmande än Science Fiction just nu.

Leona Lewis har tackat nej till en miljon pund för att göra reklam för Harrods, eftersom de säljer päls. Bra tjej. Hon funderar även på att släppa ett eget veganskt klädmärke. Jag har nog aldrig hört henne, men hon är snygg och smart. Det räcker för mig.

STP!

Plus- och minuslistan miljömässigt denna helg:

MINUS:

Haft datorn på alldeles för länge
Ätit icke-ekologisk sojavispgrädde
Glömde stereon på standby

PLUS:

Sovit nästan hela tiden och därmed inte kunnat hitta på så mycket jäkelskap
Lät bli att duscha på lördagen. Historiskt. Men tillräckligt fascinerande att jag hann äta frukost innan det var slut på dygnet igen.
Tänkte shoppa kläder men struntade i det.
Kokar ekologiska kikärter.


Sammanfattning:

Det håller kanske inte i längden att sova bort dygnet för att därmed rädda planeten.

think thought thought

Vargtimme eller inte, det håller i sig. Det hjälpte inte att sova 14 timmar eller att äta världens bästa hallonfrukost.

Men jag säger som Farbror Joakim i varannat nummer av Kalle Anka på 80-talet: "Tro de' ?"

För nu har jag en plan B!

Det är en ständig sanning som Miss Jackson far med: Change your mind and be happy!

Fast jag har aldrig haft en plan förr, så jag har ingen aning om hur man gör med sådana.


Ta vägen

Jag har tjatat på folk om deras plan B, om vad de ska göra med sina liv. Själv sitter jag fast i en total dumhetskarusell och vägrar ta steget ut i någon slags verklighet.

Jag tror halvtre på natten är världens bästa tillfälle att ta livsavgörande beslut. Imorgon är jag för trött och för hungrig och för bekväm för att inse mitt eget bästa... Därför meddelar jag härmed att jag måste fixa något bra. Och dra.

This is not where I belong.

Fan att det ska vara så jävla många giftiga kryp på Borneo.


Varför måste allt vara så svårt? Därför.

Feminicidos

SCUM

Amelia rankar Hollywoods hetaste kvinnor

Boys don't cry

What are you?

Välj sida

Välj sida

Vänd sida

Vänd dig om

Gå iväg?

Goodbye

Inte till Slash.

Eftersom jag bara känner en enda person som har samma förnamn som en rockstjärna (Lasse Berghagen räknas inte som rockstjärna), så ägnar jag ett helt inlägg åt att kommentera hans kommentarer.

Dennis Lyxzén är alltså Sveriges snyggaste vegan. Än så länge...

Dennis Lyxzén är inte funnen av mig, men troligen av Amanda Jenssen. Kul för henne. Kulkulkulkulkul. Jättekul.

Jag träffade Dennis Lyxzén för ungefär 15 år sedan, om man kan låtsas att man träffade någon när man bara stod och hängde bakom en kompis som är kompis med honom. Men jag tar med det i mina memoarer ändå, i kapitlet om saker jag nästan har gjort. Det blir ett väldigt långt kapitel. Saker jag HAR gjort hamnar någonstans mellan titelsidan och förordet.

Jag stavade fel till Phil Lynott förra gången. Halva helgen förstörd. Tror dock han skulle haft överseende med det. <3

Millencollin ger jag faktiskt inte mycket för. Men jag har träffat dem också! Se ovan nämnt långt memoarkapitel.

Det är verkligen överskattat att vara snygg. Det är sannerligen ett fasligt sjå att vifta bort alla tjejer.
Oavslutat kärleksbrev


Kungen och jag

Jag har haft ett oerhört tålamod med Carl XVII Gustaf länge. Kongen har liksom inte stört mig så särskilt mycket. Nu är det slut med det. Han säger ofta knasiga saker och kör väldigt fort, men det gör ju Carola också och henne har jag ändå något slags överseende med. Men Kungen satte sin sista knäppa verbala pära i torsdags.

Kungen är förtroenderådets ordförande i WWF. Hans dotter, prinsessan Victoria, är med i styrelsen. WWF är en organisation som utger sig för att skydda djur. Kungen fick mycket utrymme i media torsdags, då han passat på att säga att det är mysigt att jaga och att man måste få börja skjuta vargar också.

Här i Jämtland tycker många att det är mysigt att jaga och att man måste få skjuta vargar också. Ingen av de som bor här är dock Kung av Sverige och måste vakta sin tunga jävligt noga för att inte lättlurad svensk pöbel ska gå igång med bössor åt alla håll och kanter.

Så, farbror Kungen. Skärp dig.

Passande nog läste jag en löpsedel i torsdags som liksom jämnade ut mitt humör lite:
"JÄGARE JAGAD AV GETINGSVÄRM". Och det var inte bara för att jag gillar löpsedlar med allitteration.

Jag hoppas Kungen, som bor i Stockholm och allt, sonar sitt knäppa uttalande med att göra något för att skydda djur nu. Till exempel kan han traska bort till Riksdagen och vara med på Tidelagstisdagar. Varje vecka protesterar Djurrättsalliansen (www.djurrattsalliansen.se) mot djursex. Det är lagligt i Sverige att förgripa sig sexuellt på djur. Tänk på det, nästa gång ni tror att Sverige är ett modernt land.

Å andra sidan är det kanske inte så många som trott att vi är ett modernt land, eftersom vi fortfarande har en kung.

Bas att du vet

Idag har jag påverkat miljön negativt genom att ha haft datorn igång i några timmar, så jag ska skriva snabbt. Jag duschade dock på rekordkort tid och har enbart köpt ekologiska varor (och faktiskt var inte en enda av sakerna onödig. Förutom chokladen, kanske.).

Miljöaktivist, biomaskinist, vaniljspecialist, feminist, manschauvinist, rojalist, folkpartist och musikfascist. Det finns många saker man kan kalla sig.

Jag är tyvärr inte tillräckligt miljöaktiv eller duktig på vanilj för att kunna titulera mig expert på dessa saker, och de övriga är jag högst skeptisk till. Förutom den sistnämnda. För hur skulle världen se ut annars? Jag hade en jättejobbig mardröm inatt där jag var tvungen att uthärda en totalt menlös konversation med E-Types tokdryga körsångerskor. Det gjorde mig än mer övertygad att man inte kan tillåta vad som helst.

En av de bästa sakerna som slutar på -ist är ändå basist. Dagen till ära har jag gjort klar min basistlista. Fast den är inte klar. Men jag gjorde en över sjungande basister.

1. Kim Gordon/Sonic Youth - hon skulle inte kunna vara o-cool hur hon än anstrände sig

2. Phil Lynnott /Thin Lizzy - Sanslöst bra känsla för allt.

3. Paul Simonon/The Clash - han må ha behövt tejpbitar som visade honom hur han skulle spela, men han stod för det mest estetiska hos gruppen. Inte för de bästa sånginsatserna, dock, men tjera nån vad gullig han var på Guns of Brixton.

4. Rick Danko/The Band - absolut vackraste basmannen och finaste rösten och bara helt otroligt bra spel.

5. Vem har jag glömt?


Mmmm...brains!

Den yttepyttiga provpåsen med Madonna-ögonkräm är slut. Den tog inte bort några rynkor och gav mig inte popstjärneblick. Den gav mig nog bara några milliliter extra rågiftiga kemikalier och dödade väl några hjärnceller. Men innan den tog bort ett par snäpp på min redan så sårbara IQ, kom jag på något rätt smart. If I may say so myself.

Eftersom jag blir alltmer välvilligt inställd till skönhetsoperationer och alltmer besviken på mig själv för att jag tänker sådana tankar, så är jag rätt nöjd med följande super-idé:

I framtiden kommer alla vara löjligt snygga men fruktansvärt korkade, eftersom vi lagt all energi på att komma på hur unga och vackra vi ska vara. Alltså kommer intelligens att bli hårdvaluta. Den största trenden blir då hjärncellstransplantationer.

Folk kommer att boka tid för en snabb intelligensinjektion på närmsta kunskapsklinik. En smartspruta rakt in i huvet, bara! Tjoff, så behöver man inte skämmas för att man är dummast i byn längre.Dojjan var lite skeptisk till denna idé, måste jag säga. Hon undrade var man ska få hjärnceller ifrån. Det är klart att det inte är så bra ifall smart folk blir attackerade av brain bandits som vill amputera deras hjärnor, så förhoppningsvis går det att lösa på konstgjord väg. Kanske hjärncellsdonationer kan bli lika enkla som blodgivning? Vore det inte underbart att kunna springa in på kiosken och köpa en kanyl med en lagom dos fina funderingar till helgen?

Folk som är rädda för allt vad nålar och knivar heter får kanske nöja sig med att lägga undan Aftonbladet och läsa en bok då och då. Eller vänta på att det kommer något piller.

Själv tänker jag gömma mig för de snygga zombies som kommer att stappla efter mig för att stjäla min skalles värdefulla innehåll. Om jag inte skyndar mig att bli tillräckligt puckad först, förstås. Måste...leta...ögonkräm...

Wine, not whine

Jag kan inte skylla på Iggy Pop. Men inte hjälpte det precis att höra på I'm Bored när jag var skitless på det mesta och framför allt mig själv.

Det som däremot hjälpte var att bli uppringd först av liten syster (som liksom jag hade glömt bort namnet på Iron Maidens gitarrist.), därefter av Dojjan (vars son bestämt tackat nej till att följa med på älgjakt  - ger mig hopp om The Next Generation), och till sist av storasyster (som enträget försöker uthärda Celebrity Survivor. Vi kom fram till att högklackade sandaler och minibikini i oländig terräng är inte den smartaste uniformen. Om man ska se på TV.).

Jag gnäller så outsägligt mycket. Och när jag gnäller så är det ingen hejd på hur svårt det är att sluta gnälla. Jag fastnar, liksom. Då är det bra att tänka på hur otroligt lite jag har att gnälla över och att det jag har att gnälla över mestadels är självförvållat.

Istället ska jag fira idag. Fira alla roliga som jag tycker om. Hurra för er! Och jag flyttar härmed Iggy Pop lite längre ner i låtlistan.

Återvändsgrändsfall

Ids inte.


May you build a ladder to the stars

Inatt vaknade jag i panik vid 3-tiden. Drömde att jag var på världens tråkigaste julfest och just hade råkat äta gräddtårta. Jag hade också försökt fly genom ett otroligt litet fönster. Snacka om Alice i Underlandet, lågbudgetversionen.  Men jag tror inte det var därför jag vaknade och var alldeles orolig. It's just that the moon is full, antar jag.

Har lyckats bränna gröt idag. Jag tror jag ska göra ett matlagningsprogram, fast helst en jättelång matlagningsfilm, som bara går ut på att jag står i köket och försöker fixa middag. En thriller. Med Alan Davies i huvudrollen.

Alan Davies är min nya idol. Han är med i QI, ett frågesportprogram som jag blivit helt beroende av. Alan Davies kan nästan aldrig någonting, men han är roligast av alla. Och så läspar han och har en halvt osannolik frisyr. En själsfrände. Förutom att jag kan säga S, då. Men det är ju också en slags begåvning.

Nästa vecka blir det bio, men utan kladdkaka. Jag är inne på andra veckan utan att äta giftiga saker. Jag väntar med spänning på hur klartänkt jag ska bli. Jag har bara blandat ihop veckodagarna tre gånger på sju dagar, så det här kan bli hur bra som helst.
Full moon fever

Folk är puckon. Det är sant. Fullmånen gör dem ännu dummare. Det är också sant. När jag jobbade i butik i en stockholmsförort fasade vi alltid inför fullmåne, eftersom de allra tvärknäppaste jubelidioterna drällde in i affärn just då.

Folk är fantastiska. Det är sant. Under fullmåne förstärks positiva egenskaper hos människor. Det är också sant. Och jag tänker inte dra ett enda exempel. Men min teori är att om man är jättedum i vanliga fall blir man toxic waste under fullmåne och om man är snäll och smart blir man på topp under dessa dagar. Ett enkelt personlighetstest, klipp ut och spar!


Gratis hobby

För er som har våldsamt lite att göra, tolka mina drömmar från igår natt och natten till idag:

1. Jag körde bil - väldigt illa - och kom på i en uppförsbacke att jag inte kan köra bil. Jag klev ur bilen och mötte en sur häxa på vägen.

2. Jag rymde från något läskigt dansbandskonvent, in i ett slott, genom ett igensnöat Stockholm och rakt in i en nedgången ICA-butik.

Båda drömmarna var extremt tråkiga. Skicka mig en analys i Power Point-form senast fredag. Tack.

Maybe it's time to wave goodbye now

Saker man tänker på när man gråtit sig igenom en film:

1. Jag får inte driva omkring längre, jag måste ha en plan.

2. Tänk om det är meningen att jag ska driva omkring?

3. Vad är alternativet till att driva omkring?

4. Jag måste höra på min Carpentersskiva med Sonic Youth på igen.


May your wishes all come true

Jag tittade lite trött på min ensamma citron i kylskåpet och funderade på vad det skulle bli till middag. Då fick jag plötsligt en hel kartong grönsaker av en stjärnkompanjon. Och jag hann inte fundera över hur nattsvart osynlig jag är i mörkret längs vägarna länge innan hela mitt skrivbord var pyntat med reflexer av ännu en fantastisk stöttepelare. Och utan att jag visste om att jag behövde det så fick jag idag ett vykort med Näcken på av en sagolikt bra vän.  Nu förstår jag inte hur jag kunnat vara utan den bilden.

Jag blir helt förtrollad av folk.

Andra blir jag urless på.

Några jag är extra less på nu är Armani som använder päls från ihjälplågade kaniner. Det kan man strejka mot på www.peta.org. Paul McCartney är en som vissa är less på, dock inte jag. Särskilt inte när han säger till löjligt dumma MacShit på skarpen när de slängt upp en Beatlesbild i sin fula matverkstad. Paul McCartney blev less på sin fru och hon på honom, men jag kan då inte vara less på Heather Mills när hon gör sådana bra saker som att bråka med Ben&Jerrys glassbolag.

Några av er vet hur mycket jag vill äta Ben&Jerryglass, men att den inte finns i veganvariant ännu. Heather Mills är inte lika seg som jag, så hon sitter inte bara och väntar. Istället propagerar hon för att deras glass bör göras på bröstmjölk från människor för att rädda korna. Heja heja Heather. Fast jag vill ha en helt mjölkfri glass, jag. Please.

Jag önskar fler vore lika aktiva som beatlesbasisten eller Miss Mills. Eftersom jag bara önskat det lite löst så kanske det händer, precis som med grönsakerna och reflexerna. Då passar jag även på att önska att folk som vill följa sina drömmar törs göra det.

Det önskar jag så löst så det knappast hörs, för det önskar jag nästan mest av allt.If you love someone, set them free?

Världsdåligt läge att skriva, med en obändig hunger som river i lillmagen, så jag kanske inte riktigt står för mina åsikter i detta inlägg (kanske inte i några andra inlägg heller, det beror liksom lite på var månen befinner sig och hur stereon mår). Men en sak har gnagt i huvudet ända sedan jag vaknade.

Jag drömde att någon som jag tycker mycket om ville kapa alla band till mig, för att kunna få ett bra liv.

Den här personen kunde alltså inte förverkliga sina drömmar om vi fortsatte ha kontakt. Det låter som ett väldigt tydligt budskap. Om man bortser från detaljer, som att Konsum i Kramfors var Arlanda och att jag var bilmekaniker och för tredje natten i rad hade en telefon som inte går att ringa med, så kändes allt oerhört verkligt.

Hela dagen har jag tänkt på det där. Om man kan göra någon lycklig genom att försvinna ut ur bilden, klarar man av att göra det då? Eller är kärlek bara ren egoism?

Jag tänkte på det där väldigt länge när jag såg en film idag, där en pappa förstörde sin sons liv genom att vilja styra det.

Tur att jag inte har några barn.


Sudda sudda sudda bort varenda min

Inatt var jag med om hela drömlexikonet från A-Ö: hästar, ormar, grottor, stup, nycklar och lantmäteriet i Kramfors. Blev helt slut. Hörde en del av en jättepampig symfoni när jag var på väg att rida utför stupet (på en svart häst...jag är lite besviken på min hjärnas bristande originalitet), men den har liksom pampat bort sig helt nu. Jag ska stoppa in huvudet i kassettbandspelaren och trycka på rec innan jag går och lägger mig ikväll.

Igår lärde jag mig att ananas tar bort fingeravtryck. Det hade något med proteiner att göra, men jag tappade minnet om exakt hur, eftersom jag började fundera på vilken effekt det kan ha på mig som äter så mycket ananas. Tänk om mina inre organ håller på att raderas?

Det oroade mig dock inte så länge, för jag kom på en snilleblixt. Om man gnider in ansiktet med ananasjuice ofta ofta ofta, så kanske alla rynkor försvinner? Eller så försvinner hela ansiktet, jag minns som sagt inte precis hur processen går till. Men varsågod, alla hudkrämsföretagsrepresentanter som läser detta! Bara ni inte djurtestar eller använder djuringredienser så får ni sno min idé rakt av. Lova bara att jag får krämen när den är klar.Wish you were here

Gårdagen slutade tackochlov inte lika segt som den började, eftersom stereon skärpte sig efter lite handpåläggning. Och bredbandet är tillbaka!!! Citerar Captain Beefheart här: E-lec-tri-ci-ty! Fast bredbandet har knappast med strömmen att göra. (Något som har med Strömmen att göra är Herreys, för de spelade på det gamla Kramforshaket när jag var för liten för att gå och se dem. Det är väl den enda konserten jag inte är särskilt ledsen över att ha missat.)

Man skulle lätt kunna tro att jag var utsövd efter tre timmars hemmafrutupplur igår eftermiddag , men imorse kunde jag inte hitta en enda anledning till att kliva upp. Jag hade hoppats på lite spirituella drömmar, men de gick mest ut på att jag hade en jättesvår telefon att hantera. Drömde fram två bra låtar, men de är puts väck nu.

Försökte intala mig själv att jag faktiskt behövde vila och kunde sova hela dagen om jag ville, men då kom jag plötsligt på att jag lagt bönor i blöt och måste upp och koka dem. Mina och Iggy Pops memoarer lär se likadana ut..

Här kommer en idé som jag snott av en av många favoritpersoner som börjar på A. Hon utnämnde Liam Gallagher till drömvän, och jag håller med. Karln gör rent bedrövligt tråkig musik, men han säger de roligaste saker. Halvpuckade saker, men himla kul. Han får komma på mina kalas. Vi (inte jag och Liam, men jag och A) pratade om fler av våra drömvänner, och det är ett outtömligt ämne.  Drömvänner är alltså personer man önskar att man hade som vänner, eftersom man tror att man skulle funka tokbra ihop.

Man ska inte förväxla det med idoler. Många av de där som sitter uppe på piedestalen skulle jag knappast trivas med särskilt länge. Jimmy Page, t ex. Tror att det mötet knappast skulle bli så mycket att skriva i dagboken om. Och det är inte Jimmy Pages fel. Jag skulle bara sitta och stirra på hans fingrar.

Annat vore det med följande drömpolare: Kristina Lugn, Noel Fielding, Robert Downey Jr, Diamanda Galás och Stephen Fry. Nämnde jag Noel Fielding? (Kolla! Nu har jag skrivit två hela inlägg utan att nämna Russell Brand!) Tjera nån vad kul vi skulle ha. I alla fall jag.

Men mina riktiga vänner är bäst ändå. De är liksom som alla de där andra tillsammans. Ibland blir jag helt stum och ställd, för jag fattar inte varifrån jag fått dem. Jag kanske bara drömt alltihop.


Chairman of the bored

Jävla dyngväder gjorde att jag sov bort hela halvlediga dagen istället för att börja mitt nya liv. Sedan pajade Internet helt och hållet (bredbandet sympatistrejkar med stereon, vilket väl är fint ur ett solidariskt perspektiv, men taskigt ur alla andra synvinklar) så jag kör snabbvisit på nätet med gamla hederliga Mäster Modem. Blir till att trava iväg till jobbet för att jobba i helgen alltså, och jag som hade sett fram emot en total instängd weekend utan någon som helst kontakt med omvärlden.

Ljug var ju det där sista, för jag har så tråkigt att jag håller på att somna igen. Vill göra något skoj, men har noll energi. Har lånat en film som jag inte törs se, så där blir det inga nya intryck. Är väl bara till att vänta ut den här totala ledan och hoppas att jag drömmer något inspirerande snart. Blir liksom jobbigt i längden att tankarna går i slow motion medan världen är på snabbspolning.
 
Hata hösten.

Zzz.


Career Opportunities

Jag har tänkt och tänkt och kommit fram till att jag inte kan skriva om Russell Brand varenda dag. Särskilt inte när jag har så stora funderingar i huvudet som denna: igår såg jag en nytagen bild på Judas Priest. Jag blev väldigt brydd över en av medlemmarna, som jag kände igen oerhört väl men inte kunde placera. Ni som har lite koll på livet vet att sådana gånger blir man lätt irriterad. Jag tänkte och tänkte och kom fram till att jag måste erkänna för mig själv att jag inte alls kunde komma på i vilket annat band den där medlemmen spelat förut.

Några timmar senare tittade jag på bilden igen och då visste jag genast vem karln är! Han jobbade som journalist på lokaltidningen i min hemstad för sisådär en 5-10 år sedan! Jag är så nöjd med min upptäckt att jag ännu inte velat kolla upp om det stämmer. Men jag är lite spänd på vad som kommer härnäst: kanske Iron Maiden värvar Kramforsalliansens korplagstränare? Eller är det dags för kommunalrådet att bli basist i Venom?
RSS 2.0