TÄVLING! IGEN!

Rubriken är lite missvisande, för det har kommit in så många (har hittills räknat
till ett och det är ju rätt många bidrag om man jämför med noll) bidrag att det vore orättvist att köra samma boktävling en gång till, så det kan jag inte göra.
 
Men eftersom Loi, en av Tapetorkesterns tre läsare, har vunnit på rent metafysiska meriter (enkelt förklarat: Loi svarade rätt på frågan, vad den nu var) är tävlingen nästan avgjord. Och då är det lika bra att tävla om andrapriset, vilket är exakt samma som det första, nämligen ett ex av min väldigt platta och ganska så rektangulära bok "Sveriges litteraturhistoria på ett ungefär".
 
Du som vill veta vad boken handlar om får naturligtvis hjälp på vägen här: den handlar om det livet går ut på, dvs ganska oklara grejer. Det är lättare att säga vad den inte handlar om.
 
Den handlar inte om kantareller, kristdemokrater eller Kent. Fast det går säkert att tolka in här och var. Och den har inte en endaste textsnutt om Per Morberg någonstans. Och den innehåller inte särskilt fina bilder. Faktiskt inte en enda bild. Men den går bra att ha som gåbortpresent, göraslutpresent och istället för hästhuvud i sängen till nån som man inte vill skrämma så jättemycket.
 
Och du vill ju ha den här boken, det syns på dig! För att vinna den behöver du bara säga vilket år Kramfors blev stad. Så om du inte vill vinna boken är det bäst för dig att du inte råkar yppa rätt årtal som kommentar till det här inlägget.
 
 
 

TÄVLING!!! Mitt i veckan!

Har fått påhugg från en av mina tre läsare, Miss Jackson, som tycker att Tapetorkestern borde få ett nytt inlägg. Sånt gör man inte bara hur som helst. Det kräver stor eftertanke och finess för att blogga och varje ord får värkas fram. Därför gör jag som de stora tänkarna och utlyser en tävling i väntan på att jag ska ha nåt att säga.
 
Så ta nu och vinn en bok! Mitt senaste och minst genomtänkta alster - Sveriges litteraturhistoria på ett ungefär - ligger och dräller här hemma och kan gott ligga hemma hos dig och drälla istället.
 
För att möjligtvis vinna boken måste du skriva en klok eller åtminstone läsbar kommentar till detta inlägg och motivera varför just du måste ställa upp och ta hand om min bok. Eller så kan du rita en streckgubbe eller skicka en muta. Det är lite otydliga regler. Deadline är tills jag blivit less på att vänta och jag väljer själv vem som vinner, utan krav på att förklara mig (lite som svensk skolas betygssystem).
 
Två lyckliga (det där är relativt) vinnare får varsitt ex av Sveriges litteraturhistoria på ett ungefär, men de får allt vara med och tävla först. Eftersom Dojjan redan har boken är konkurrensen begränsad, med tanke på den ännu mer begränsade läsekretsen.
 
Våga och vinn, chansen är din, låt inte (har glömt resten av låten, men nu är det din tur att få den på hjärnan).

Mjölk är livet

 
 
 

RSS 2.0