Vad vi egentligen vill

Det hela är förstås en konspiration. Djurrättsaktivister försöker få världens befolkning att sluta äta kött, för att djurrättsaktivister vill få igenom sin hemliga agenda. Det sker i smyg, genom att några veganer låter bli att döda och vägrar plåga djur. Förstår ni, vilken ondskefull plan som ligger bakom detta vidriga beteende? Jag kan nu avslöja det som många redan anat:


Veganerna vill att alla ska bli veganer, så att köttindustrin helt enkelt ska försvinna, så att inga djur tas tillfånga.


Visst låter det bedrövligt? Det hörs ju, att de där grönsaksätarna vill oss illa. De vill ta ifrån människor deras enda nöje: att stänga in och slå ihjäl djur för att sedan äta upp dem och göra kläder av dem.


Hur länge ska detta få pågå innan folk vaknar? Tänk om någon i din familj blir vegan! Då kommer era liv att förlora sin mening! Kanske går en släkting med i ett sådant där hemskt gräsätargäng, där de samlas om kvällarna och lagar vegetarisk mat och låter bli att bloda ner händerna. Sedan sitter de där och smider planer för hur de ska låta bli att köpa kött hela nästa vecka och så tvingar de kanske DIG att äta något utan animaliska ingredienser men då jävlar får du sätta stopp, för annars kommer du att dras med i deras bestialiska sekt, där de inte ens vill köpa ett schampo som testats på kaniner, för de har bannemig inte ett sadistiskt hjärta i kroppen, de där  vegomänniskorna!


Rätt vad det är eskalerar hela skiten och du sitter där hemma och äter vegetariskt av egen fri vilja, medan en kossa får stå och beta i lugn och ro hela livet utan att bli dödad i unga år av en bultpistol och då har det gått på tok för långt! Dessutom riskerar du att leva ett längre och friskare liv än köttätarna och du blir dessutom miljövänligare eftersom hela jordklotet håller på att paja på grund av köttindustrin, vilket du har hört från köttindustrin att det bara är ljug, men några miljönissar och experter har ändå påpekat att jo, det är sant, så länge vi håller boskap på det sätt vi gör kommer vi sakta att förgifta oss själva, men det kan inte vara sant. Kan inte vara sant. Det är bara vänsterpropaganda och förbannad Mulle-terrorism.


Dina vänner kommer att bli nyfikna på vad du äter och kanske själva börjar fundera på om det är så himla fräscht att proppa i sig likdelar och så vips har det kanske blivit fler veganer i din omgivning och det är DITT fel, DITT fel!

Hela mänskligheten kommer till slut att utvecklas i fredligare riktning när vi inser att vi inte måste tortera andra för att behålla vårt människovärde och då faller ju hela jämrarns samhällsapparaten, för vad ska vi då hålla på med om vi inte kan förnedra andra varelser och vältra oss i deras lidande och se dem rulla runt i sin egen avföring i väntan på att få dö på våra härliga, svenska jordbruk? När tidelag och mjölkdrickande blir förbjudet, vad ska vi då ägna vår fritid åt?


Tänk om vi faktiskt blir lyckligare av att respektera djuren istället för att förakta dem? Tänk om det går att tjäna pengar på vettiga saker istället för att slita inälvorna ur kroppen på grisar och kor? Tänk om vi blir lite lugnare inombords och slipper ångesten över att så fort vi äter har vi bidragit till en sämre värld? Tänk om vi kan se varandra i ögonen och bli lite gladare när vi inser att en annan värld är möjlig?


HJÄLP!!!




Kommentarer
Postat av: Christoffer

Att det är fel på dagens kött industri kan jag helt hålla med om. Men man får inte glömma att frukt/spannmåls/grönsaks industrin är också med och bidrar rejält med skogs/mark förstöring och djur utrotning. Så även ifall alla på jorden skulle bli veganer så skulle skogar behövas jämnas med marken, djur dödas/utrotats förmodligen på en ännu större skala än idag. Det grund läggande problemet är inte att vi äter kött utan att det finns för mycket människor/djur som behöver mat.

2011-06-06 @ 14:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0