inget Educating, bara Rita.

Blev sjukskriven ännu en vecka och försöker låta bli att tänka på att betygen ska vara satta på onsdag. Eftersom jag då ska ha vikarier i en vecka till hinner jag inte bedöma något. Och eftersom jag var så stressad veckorna innan jag blev sjuksriven hann jag nog inte lära eleverna något alls. Alltså löser sig bedömningen alldeles av sig själv.



Provade rita i sängläge med tangentbord där man håller rullkulan i höger hand och musknappen i vänster hand. Det blev bedrövligt. Nu snackar vi inte högkvalitativa Paintmästerverk längre. Resultatet kan skådas nedan.



Och så snöar det så mycket att brevbärarna har fått semester. Det har de i alla övriga väder också.


Var så väldigt glad över att jag inte fick en rejäl panikattack inne på labb när jag tog prover idag att jag ville hjula ut därifrån. Hejdade mig och blev inte ens ledsen över att jag skulle ut i snöstorm utan mössa, eftersom jag tydligen tappat bort mössan inne på labb. Det vore alldeles för pinsamt att störa den sköterska som nyss pysslat om mig med fotkudde, mineralvatten och värmedyna (för att jag inte skulle svimma när hon satte nålen i armen på mig. Jag blir aldrig någon Nikki Sixx, jag. Fast han kanske också hade en sådan gullig dam med sig varje gång han skulle knarka. En som pratade väder och vind allt medan han stirrade in i tapeten och väntade på mörkret men så plötsligt var det över och han fick dricka vatten och vila lite och fick ett plåster som sköterskan också pratade lite om och så vill man bara krama oom na, men där går kanske gränsen.), så jag tänkte bara att jag har ju en mössa till hemma och det får väl räcka. Men precis som i en vacker musikal fiick jag syn på min lilla blå tantmössa som låg och väntade plikttroget på mig på en stol alldeles vid entrén. Jag blev snudd på euforisk och stegade fram till den med utsträckta händer. Jag skulle precis säga "Men där ÄR du ju!" när jag såg mannen som satt bredvid. Han såg inte ut att vara på humör för denna känslosamma scen mellan mig och mössan, så jag bara plockade upp den och gick ut i snön.


Sedan ringde doktorn och sa att jag måste ta om ett av proverna och då gick euforin över. Jag låtsas som ingenting och skickar Nikki Sixx till labb med mitt leg.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0