Bot och bättring och lite mindre skuld. REA!

Inspirerad av en trumslagarpojke började jag fundera på det ultimata blogginlägget. Det är inte det här, så vrid ner förväntningarna litegrann. Jag undrar dock på vad det ska innehålla. Vad vill man läsa om? Är det extremfylla, Victoria's Secrets och bantningstips från Ätstörda Föreningen? Isåfall kan man läsa vilken blogg som helst på blogg.se.

Men om man nu är sugen på att läsa om något annat?

Ja, då blir man besviken på även denna blogg idag. Hittills.

Men börja året med besvikelse, så kan vi inte hålla på. Istället ska man börja storstilat!

Jag började denna dag med att ha Magnus Uggla på hjärnan, så det är inte svårt att höja kvaliteten därifrån.

Jag brukar inte ge nyårslöften, eftersom jag mest måste lova att inte bli besviken på mig själv för att jag inte håller vad jag lovat. Men ändå.

Föresatser inför 2010:

- Att bara handla ekologiskt. Blir svårt med fika på stan, medicin och kläder, och till och med vitlök på Coop Forum, men det skadar inte alls att prova.

- Att fortsätta ge pengar till ett välgörande ändamål i månaden. Dojjan har hakat på denna utmaning, hurra för henne! Någon fler som är med?

- Att lära mig något varje dag. Och då räknas inte att jag måste slå upp saker som jag glömt bort, som häromkvällen när det var stört omöjligt att minnas vad Metallicas förre basist heter. Och vad den nuvarande heter.

- Att skärpa mig i största allmänhet. Inget som Skolverket eller Jan Björklund skulle anse som mätbart. Alltså är det något bra.

- Att sluta gnälla på regeringen och istället börja förändra saker själv.

Puss och kram. 

Kommentarer
Postat av: miss Jackson

Jag ger pengar varje månad till olika saker, har gjort det i några år nu:)

2010-01-02 @ 16:51:13
Postat av: Inga-Lill

Jag är Girlfriend på Actionaid: http://protestera.actionaid.se/sign_up.asp?aID=48 för "det finns en särskild plats i helvetet för de kvinnor som inte hjälper varann", eller hur det nu var...

2010-01-07 @ 18:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0