Visst kan Lotta cykla!

Armen gipsad och hack och jack i ansiktet. Så går det om man cyklar omkull på is. Men det kunde gått värre. Jag har blitt ompysslad av Mannen som köpt rocknrolltidningar och hittat en glömd påse Djungelvrål här hemma.

Vet inte riktigt hur det ska gå att jobba på måndag. Pendlar mellan normal slöhet (nu) och hjärtsnörp och kallsvett och värk (om fem minuter). Känns klörigt med lektioner då. Särskilt som jag må vara halvnaken då, ifall jag någonsin lyckas ta mig ur de kläder jag tog på mig igår.

Jag tillbringade 9 timmar på akuten. Alla var snälla men hade fullt upp, så jag fick inte veta hur jag var skadad förrän efter 7 timmar. Sverige har inte råd med mer än en läkare på en stor akutmottagning. Valfrihetens effekter.

I TV sitteer någon från försäkringskassan och dillar om hur sjuka blir utan pengar nästa år om de inte jobbar.  Nu kommer frossbrytningarna igen.


Kommentarer
Postat av: kela

Får önska dubbdäck i julklapp;)

2009-11-28 @ 20:13:02
URL: http://miba.blogg.se/
Postat av: Flash

Stackars! har du inte vinterdäck på cykelen? Hoppas att du kryar på dig ordentligt och har åtminstone en god bok att läsa (om du kan vända blad förstås...) Kram!

2009-11-30 @ 19:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0