Toppentävlingen

Fanfarer, konfetti och små halvnakna keruber som hällde champagne i mina stövlar. Skulle det väl ha varit i köket för några timmar sedan.

Men jag öppnade mitt H&M-paket utan dessa tillbehör.

Inte ens en trumvirvel hördes när jag drog bort plasten för att få fram den lika gula som försenade toppen. Fast jag tyckte jag hörde soundtracket till Hajen någonstans i bakhuvudet.

Toppen var inte gul.

Gul för mig är gul som i solsken, äggula eller solros.

Gul för H&M är gul som i gammal senap, koncentrerad Kalle Ankaapelsinjuice eller smutsig sol.

Såg den ut så här på bilden? Förmodligen, men då satt den på någon snygg modell som jag blev kär i och det håller faktiskt som ursäkt.

Exakt vilken ursäkt jag har för att ha köpt ännu ett par jeans av den sort som jag köpte ifjol och avskydde pga att jag faktiskt inte trivs i säckiga Ronny och Ragge-jeans är höljt i smutsgult dunkel. Om någon behöver ett par redigt illasittande jeans som korvar sig och hasar sig och fular sig och som bara är använda ett par gånger, så säg till. Anledningen till att de är använda två gånger är för att jag inte trodde på att de var så fula och obekväma som jag inbillat mig första gången.



Djurvänliga tävlingen går vidare! Hittills har ni varit jätteduktiga! Jag låter tävlingen pågå en vecka till och under den tiden torde ni komma ihåg att skriva vilken storlek ni vill ha ifall ni vinner. Och som det ser ut nu så blir det nog flera vinnare.

För er som är nya här eller dementa så är reglerna: Gör något djurvänligt, skriv som kommentar här vad du gjort och var med om den osannolika spänningen som innebär att du kanske vinner en Tapetorkestertshirt. Som inte är gul, jag lovar.

Snart bär det av till storstan för att se farbror Bob med en massa älsklingar. Då känns det väldigt löjligt att oja sig över gula toppar. Peace and love.


Kommentarer
Postat av: anita

Jag har idag skickat ett SMS till min mor och bett henne gratulera vår gamla katt, som hon adopterat av Sofia under alla konstens regler med underskrift av dokument och handslag, som fyller 9 år idag!! Hurra och en flaska med rom...fiskrom då kanske hihihi.

2009-03-20 @ 09:55:17
Postat av: miss jackson

jag vill inte att alla ska veta vilken storlek jag har men jag kan skicka ett sms där det står:)

jag har lyckats med att få en till att bli vegan i en vecka.

och idag skrev jag på en protestlista mot att hänga upp råttor i svansen

2009-03-20 @ 20:55:01
Postat av: axeeeelllllll

Konsertkarra? :D

2009-03-20 @ 22:31:07
URL: http://aldrig en legen.
Postat av: alias Kvasthilda

Senapsgult är ett passerat stadium i mitt liv. För så där 20 år sen.

För övrigt har jag medium i tröjstorlek.

2009-03-22 @ 12:21:41
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Flash

har meddelat ganska många dagisbarn att myror vill vara i naturen och inte bo i en flaska hemma hos någon (det finns några barn som är helt husdjursfixerade för tillfället). ganska bra meddelande ändå;-)

medium är nog jag.

kram

2009-03-24 @ 07:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0