Kapitel 5 - Social kompetens

Idag var det tomt på Platsbanken. En talangfull läsare föreslår att jag ska hjälpa VD:n för Posten. Jag äter choklad och avvaktar.

Två dagar kvar på semestern. Ska jag dricka upp allt vin och skriva en schlager eller ska jag äta upp all choklad och skriva en generationsroman?

Lyssnar på Nick Caves Easy Money och tänker att prostitution inte heller är rätta vägen att gå. Jag har så svårt för folk jag inte känner.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Tror inte choklad räknas som dopingpreparat enligt när 10 meter blir OS gren så blir det nog inga problem....

Postat av: Anonym

Stackars Loten,A-kassan är ju en thriller i sig, dom kan stänga av dig för att ha brutit mot paragraf 2978: "stör ej under arbetstiden 09.00-09.03" har jag hört, och eftersom du nu kontaktat dom under arbetstid så lär det nog dröja innan du ser röken av dina pengar tyvärr,och dessvärre så tillsatte jag min sista lediga tjänst som Strump-Hop-Parare nu i veckan,hittade en stackars arbetslös man vid namn Fredrik Reinfeldt som irrade runt på gatan i en svagt smutsad Armani kostym,så jag tog mig an honom så nu står han glad i hågen och sorterar och parar ihop våra strumpor. Men ev.lägger jag snart ut en ny tjänst:Hitta-höst/vinter-saker/kläder-Letare,kan hända att det blir 2 heltidstjänster oxå,eftersom förråden är en restprodukt efter Hiroshimabomben,då jag fick ge Städa-Förråds killen (Carl Bildt)sparken då jag kom på han med att stöka ner för att få behålla jobbet(som om vi inte klarar av att stöka ner själv,men som alla vet så är ju inte Carl särskilt intelligent!!). Men jag hör av mig till dig så snart jag räknat på mina Debet och Kredit,så jag ser vilken ev.lön jag skulle kunna ge dig. Och du..... ta det lugnt med persiljan,har hört att utstående tänder,svullna kinder och långa öron är några av biverkningarna på att tugga för mycket av persilja,så försök åtminstonde att minska på ditt dagliga intag.Ha de gott/ Laala

2009-08-16 @ 21:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0