Flip flop fly

Det är inte bara vara jag som är lite oerfaren när det gäller tåpornografi, av kommentarerna till föregående inlägg att döma. Men märkligt nog verkar det vara en kampanj som pågår just nu, att upplysa om detta för mig hittills okända hobbyområde. Igår fick jag nämligen ett reklammail med titeln "Foot sex". Eftersom jag inte öppnade det heller, så kan jag inte berätta exakt vad det är. Men jag antar att fotsex inte är något som är helt lätt att pyssla med om man är singel.

Den plötsliga vårvärmen uppmanar kanske inte till otukt med stortårna, heller. I alla fall inte om man som jag liksom varje tidigare år glömt att köpa vårskor. Stövelbastubadade fossingar är inte det mest tilldragande jag kan erbjuda. Om det inte är på postorder till perversa japaner, förstås. Se där, ännu en affärsidé!

Soliga HÄL-sningar from the bottom of my sole.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan det komma sej att man på hösten glömmer bort att det kommer en vår så småningom? Jag hade massor med vår/sommar skor och nu har dom bara gått upp i rök, eller så kände ja väl mej ovanligt rik i höstas och slängde hela rasket och tänkte att ja skulle inhandla nya.. eller så tänkte ja att jag går barfota..

2009-04-30 @ 15:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0