Yesterday, all my troubles seemed so...?

Idag skiter jag i det blå håroskåpet och går tillbaka till astrologitramset istället för att dilla om frisyrer mer. Pratade nyss med mamma, som helt opåkallat läste upp mitt horoskop för morgondagen. Hon läser inte min blogg, så det var lite oväntat att hon började prata hur stjärnorna står.

Jag ska INTE stöka till något som har med kärleken att göra imorgon. Oops. Måste komma ihåg.

Jag kommer dock inte ihåg mycket numera. I helgen, när jag i vanlig ordning tänkte på Beatles (som jag inte bara gör på helgen), så kunde jag absolut inte komma på vad deras manager hette. Det tog många resor genom alfabetet innan jag kom fram till Brian Epstein. Därefter tog det ännu längre tid innan jag kom fram till namnet på deras producent. Vid det här laget anade jag att något knas var på gång.

Jag testade med något ännu simplare. The fifth Beatle? Puts väck. När äntligen Billy Preston uppenbarade sig i huvudet kom det värsta. Jag kunde INTE komma på vad min kompis, the great Beatles expert, heter i efternamn. Det blev riktigt otäckt. Jag rantade upp och ner genom alla bokstäver som jag kan, flera flera gånger. Borta.

Ett helt dygn tog det innan jag hittade hans namn på ett vykort (folk borde ALLTID skriva under med efternamn också. Även om man tycker att någon man känt i fem år inte borde glömma bort ens namn.).



Frågan är om det är Beatles-kopplingen som gör att jag drabbats av total amnesi. Kanske jag har tänkt så mycket på dem att allt som har med dem att göra sakta lossnar ur min hjärna. Lite halvskraj testade jag dock mig själv och blev åtminstone lättad över att kunna JohnPaulRingoGeorge fortfarande.

Men horoskop var det. Fortsätter på Tvillingtemat från i förrgår. Russell Brand, en favoritTvilling, har - rolig som han är - blivit sparkad från BBC pga han ringt och skojat med Manuel i Pang i Bygget på ett olämpligt sätt.

Jag fattar inte. Hur kan man INTE bli glad om Russell Brand ringer? Han finge gärna dra göteborgsvitsar bara han hörde av sig till mig. Fast om han ringer imorgon kanske jag skämtar med honom på ett olämpligt sätt. Och då har jag stökat till den kärleken.


Kommentarer
Postat av: Anonym

10:e! Men syster fyller den 9:e, och Kalle Anka, och Johnny Depp. Själv delar man födelsedag med Prinsessan Madelene om jag inte minns helt fel.

2008-11-11 @ 20:53:06
URL: http://tovelaurin.blogg.se/
Postat av: Kollegan

Frisyr Hang Up?!

2008-11-12 @ 07:21:32
Postat av: Mrs Landstrom

Kanske en mössa vore något eller en trevlig hatt? Istället för frisörbesök menar jag. Men vem vet, det kanske hjälper till att hålla ihop hjärnan också så att inte en massa bra tankar försvinner ut i tomma intet.

2008-11-12 @ 18:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0