Följ nystanet, McGyver!

Men nu har jag satt min sista pära, ska ni veta. (faktum är att jag aldrig satt min första pära, om jag tänker efter. Fast om jag tänker efter riktigt ordentligt så satte vi nog potatis när jag gick i lågstadiet. Det var någon slags självhushållningspryl. Vi gjorde smör och ost också, och tvingades ut i skogen för att plocka lingon i BITANDE KYLA varje år, för att kunna koka lingonsylt som vi inte ville ha. Andra saker vi gjorde när jag gick i lågstadiet: reste oss upp och neg/bockade när en vuxen kom in i klassrummet, trodde att lärarna åt prinsesstårta varje dag i lärarrummet, stoppade vindruvskärnor i byxfickan på en vikarie, stängde in oss med några killar i kartrummet för pussleken. Fast det var nog mellanstadiet. Hallå.)

Jag har gjort en till blogg. Blev liksom för trångt på denna. Den nya bloggen har arbetsnamnet "Jakten på låten som är bättre än Diamonds and Rust" (jamen hitta på någon bra titel själv då!) och är en klassisk gammal spellista. Med gömda hemligheter. Detta är som ett evigt garnnystan, det bara rullar på och blir mer och mer och man fattar inte vart slutet är. Lite som Bohemian Rhapsody, faktiskt. Och jag ber om ursäkt till min lillasyster och alla andra för den sämsta jämförelse jag gjort i hela mitt liv.

Jag säger bara wow. Något annat kan jag inte säga, för jag har ätit mer Singoallakex än Gustav Vasa gjorde under hela sin livstid.

http://tapetorkestern.blogg.se/tapetorkesterdj är det dags att gå till om ni vill veta vad som gäller.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha! tror jag det!

2008-06-30 @ 10:57:50
URL: http://tovelaurin.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej, du ska inte känna dig träffad. det var nog att jag inte vill prata om det, än. inte för att det är en sån allvarlig sak, men ändå! (och nu fattar du såklart ingenting, inte jag heller för den delen)



oj! du som hatar sport och allt? haha, var väl för att impa på någon kanske? ;)

2008-06-30 @ 17:32:03
URL: http://tovelaurin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0