Som Bilddagboken fast utan bilder

Har funderat på att göra om det här plejset till en modeblogg. Börjar med att beskriva min pyjamas. Det är grymt kallt i detta hus (trots att modern huttrande påstår att jag bara inbillar mig), så nattklädseln blir inte direkt som klippt ur Victoria's Secrets. (Ingen hemlis om Victoria är dock att det är mitt mellannamn, något som Mark E Smith i The Fall vetat länge och gjort en sång om. Ifall spelaren funkar på den här sidan så är det den hyllningslåten som han ropar ut nu, om ni inte läser det här inlägget väldigt långt i efterskott.)

Feel free att sno denna utstyrsel när ni känner för en bra start på mardrömmarna: mammas gamla hallonröda myspysbyxor, utslitna julröda benvärmare (ikväll är det Fame på TV), lillasysters välanvända mörkröda tjocksockar, min urtvättat röda och stor-som-ett-hus "9A är bra, tralalalala"-tröja från 1990. Toppa denna oerhört finstämda kreation med mammas hellila hemmastickade vapenhuva som bäres som minikjol för att inte rumpan ska frysa bort. Utanpå hela rasket bäres med fördel en gammal kofta.

När jag inte svassar runt i denna designeroutfit så ägnar jag mig åt extremsporterna maratonätning och ihärdigt stillasittande. Inget för veklingar, I tell you. Denna hobby har resulterat i att jag ytterligare förstärkt min fantastiska kroppsform, som nu ännu tydligare från midjan och neråt är zornkulla/Venus från Willendorff och upptill "två ärter på ett bräde" (min kära mors fina omdöme). Jag är rätt säker på att vi kommer få se mycket av denna silhuett på catwalken i vår.

Någon som jag inte sett på hela dagen är Viggo. Ifall jag inte snart skulle fika (ingen rast ingen ro för en päronformad) så skulle jag skriva ett argt mail till TV och fråga vad f-n det är frågan om.

Och på tal om Viggo, en kommentar på gårdagens inlägg gjorde mig lite brydd ifall det är kvinnor som tror att männen är perfekta eller om kvinnorna tror att de själva är perfekta. Detta kan ni allihop fundera på.

Glöm inte att lyssna på en näst intill perfekt man imorgon: Bob Hansson i P1, 16.05!!! Bättre avslutning på året kan man nog knappt få.


Kommentarer
Postat av: kollegan

Tackar för påminnelsen! Jag har haft bruk för min väst flera gånger redan. Du då?

2008-12-30 @ 21:21:08
URL: http://goldenbrothers.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vet du vad då, apropå din tröja, någon puckad person på min härliga (ironi...) skola har snott min 9a tröja!! Glömde den i gympasalen för x antal veckor sedan och den finns ingenstans! Pratar med lärare och letat i "upphittat"-lådan. Vem vill ha någon annans 9a tröja!?



Kanske inte den intressantaste kommentaren detta år, men ska skärpa mig nästa!

2008-12-30 @ 23:04:39
URL: http://tovelaurin.blogg.se/
Postat av: beritdolores

Gott nytt år !!!!1

2009-01-01 @ 02:50:52
URL: http://www.svenningson.se
Postat av: alias Kvasthilda

Ja jag tror också det kroppsidealet är på frammarsch. Äntligen! Revanch!

2009-01-02 @ 13:34:04
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0