TÄVLING! IGEN!

Rubriken är lite missvisande, för det har kommit in så många (har hittills räknat
till ett och det är ju rätt många bidrag om man jämför med noll) bidrag att det vore orättvist att köra samma boktävling en gång till, så det kan jag inte göra.
 
Men eftersom Loi, en av Tapetorkesterns tre läsare, har vunnit på rent metafysiska meriter (enkelt förklarat: Loi svarade rätt på frågan, vad den nu var) är tävlingen nästan avgjord. Och då är det lika bra att tävla om andrapriset, vilket är exakt samma som det första, nämligen ett ex av min väldigt platta och ganska så rektangulära bok "Sveriges litteraturhistoria på ett ungefär".
 
Du som vill veta vad boken handlar om får naturligtvis hjälp på vägen här: den handlar om det livet går ut på, dvs ganska oklara grejer. Det är lättare att säga vad den inte handlar om.
 
Den handlar inte om kantareller, kristdemokrater eller Kent. Fast det går säkert att tolka in här och var. Och den har inte en endaste textsnutt om Per Morberg någonstans. Och den innehåller inte särskilt fina bilder. Faktiskt inte en enda bild. Men den går bra att ha som gåbortpresent, göraslutpresent och istället för hästhuvud i sängen till nån som man inte vill skrämma så jättemycket.
 
Och du vill ju ha den här boken, det syns på dig! För att vinna den behöver du bara säga vilket år Kramfors blev stad. Så om du inte vill vinna boken är det bäst för dig att du inte råkar yppa rätt årtal som kommentar till det här inlägget.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: miss Jackson

Äntligen en fråga som jag kan Kramfors blev en stad år 1947

Svar: Och tänk att det finns så belästa människor i världen! Grattis!
Tapetorkestern

2015-02-03 @ 12:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0