The only way is up, säger vågen

Nu är det snart sommar och när det snart är sommar är det snart jubileum för när jag slutade dricka sprit.
 
Funderar på att fira med att dricka sprit.
 
Problemet är att jag inte har varit sugen på sprit mer än ett par gånger sedan jag började låta bli. Problemet var kanske att det inte ens var nåt problem i början, eftersom jag drack så himla lite att det knappt var nåt att sluta med.
 
Ett annat problem var att det var mycket lättare att sluta dricka sprit än att sluta äta gluten och socker, så det har jag börjat med igen. Och det är inte något att fira. Visserligen äter jag bara gluten och socker i nödfall (dvs när jag blir sugen, dvs jämt) och det kanske bara är ett jämrarns löjl att det skulle vara skadligt för kroppen, eftersom jag hört ryktas att Keith Richards minsann äter chokladmuffins, han med, men tydligen är min kropp kladdkakeintolerant och klarar inte minsta hetsätningsmaraton utan att gå upp flera storlekar.
 
Det är inte OK att misshandla kroppen. Det är det faktiskt inte. Så jag måste skärpa mig. Vad min lekamen än är gjord för, så inte är det övervikt. Nu är det inget politiskt ställningstagande, så ni som tror att jag är anti-kilon i allmänhet behöver inte skicka mig "kurvigt är bäst"-bilder och jag undanbeder mig även att bli sponsrad av bantningspillerfirmor och jag tänker INTE börja äta grädde, smör och späck till frukost för att få plats i mina mammatrikåer igen. Men tack för omtanken.
 
Vad jag tänker göra är att börja med rökheroin.
 
Skojabara.
 
Jag lägger inte ens pengar på att köpa större brallor, så jag kan inte skaffa mig nån dyr hobby, tokfransar.
 
Istället ska jag titta på Brett Andersonvideor och tänka på att såna höfter får jag minsann aldrig och då får jag heller inte sån fin frisyr som Brett har och inte heller kan jag sjunga likadant (eller alls, men det vill jag inte låtsas om, eftersom ni gott kan tro att jag nästan på vippen varit med i Suede om jag bara inte sjungit bara nästan lika bra som Brett) och inte får jag bli osams med Bernard Butler stupikvarten heller. 
 
Det skulle kanske passa bra att dricka vin till den sortens självömkanspartaj.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0