Östersunds enda riktiga klädblogg

Klädexpediten tittade lite roat/överlägset/trött på mig och plaggen på disken och antydde att grått och svart inte var så spexiga färger. Jag sa att jag egentligen vill gå runt enbart iförd kroppsmålning. Men det sa jag egentligen inte. Men vilken dag som helst blir jag Naken-Janne och då får expediterna nog kräva löneförhöjning. Kläder är så jävulskt obekväma och jobbiga att ha att göra med. Och någon slags känsla för färg har jag inte begåvats med (då skulle jag inte ha gulgrönt hår till rosablå hy), så nu får det vara nog med tramsletandet efter käcka kläder.Ber om ursäkt för att jag blondinbellar mig så här på en fredag. Istället ska jag sammanfatta inrikespolitiken för idag:

 

Anders Borg säger att man ska arbeta, inte supa. Det är kanske det roligaste han sagt i hela sitt liv, så jag låter det vara okommenterat. På måndag sällar jag mig till Arbetslinjen (fickplunta fram!) och det ska bli så spännande. För de andra, alltså. Själv tänker jag mest ligga samhället till last genom att ta ut lön för något som jag inte är bra på.

 

Imorgon kommer Kongen till Kramfors för att inviga en tågbana som inte är klar. Ligga samhället till last osv.

 

Och nej, det bidde ingen 20minuterslöpning idag, eftersom hostan huggit sig fast i halsen. Läste dock att det är viktigt att vila när man tränar, så jag vilar i förebyggande syfte ifall jag skulle börja träna någon gång.

 

Imorgon fyller både min vän Flash och allas vår vän Goethe år, så fira ordentligt! Fira helst genom att gå på Hasselblad Center och skriva långa dikter på tyska.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0