Utställning på måndag och Steve Forbert ikväll

Nu ligger det streckgubbar å klippepapper å penner å grejer å jox å mera papper å streck å förvirring över hela lägenheten å hjärnan, för på måndag har jag min första utställning! På Länsbiblioteket i Östersund klockan 16.30 sitter jag och ser fundersam ut i väntan på dig, så kom och håll mig sällskap! Jag visar upp en massa tavlor och teckningar och boken "Skönheten sitter på insidan och vägrar komma ut" och om någon frågar snällt kan jag signera boken också. Vill man köpa tavla, bok eller teckning går det hur bra som helst.

 

Eftersom det är struligare än vanligt i huvet nu hinner jag inte skriva något av vikt och substans och världsföränderlighetsdensitet, men det finns viktiga saker ni kan pyssla med ändå, tills på måndag. Gå in på Veganistan och tipsa om bästa matställena och affärerna i Sverige! Bra folk håller på att lägga upp en heltäckande vegoguide över detta landet och behöver tips.

 

Och är du i Östersund ikväll ska du gå på Steve Forbert på Storsjöteaterns Studioscen. Tid och pengar tog slut för mig, så jag vill att ni blir många ersättare åt mig på konserten. Det kommer att bli jädrarns finemang.

 

Klistra in valfri teckning här nedanför:

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0