DIREKTREKLAM TILL ALLA HUSHÅLL:


Trött på champagne och Restylanefester? Vill du ha något häftigt att berätta för dina bekanta på nästa välgörenhetsgala? Är du sugen på att tillbringa semestern i en miljö som är både exotisk och lite farlig? Då ska du prova på Äventyrsresors stora vintersatsning: Utförsäkringscharter!


Åk ut till Sveriges arbetslöshets- och sjukersättningsghetton och se verkligheten för de mängder av människor som lever på vardagens brant! Upplev misären och osäkerheten hos en person som när som helst kan bli utan inkomst på grund av olyckliga omständigheter! Känn hopplösheten, desperationen och förtvivlan på nära håll!


Om du bokar en Utförsäkringscharter innan jul får du dessutom vårt bonuspaket: Jul hos en hemlös! Då får du tillbringa julhelgen i en pittoresk omgivning på ett härbärge eller på T-centralen. Tänk på att ta med eget liggunderlag.


Allt detta ingår i Äventyrsresors Utförsäkringscharter:

- Resa till valfri uppsägningshotad lägenhet i Alby, Ånge eller Malmö.
 
- Övernattning hos din utvalda familj. OBS! Osäkert hur länge familjen får bo kvar, så se till att ha en kompis att sova hos om det kniper. Se till att det är en kompis som även kan tänka sig att ta emot en trebarnsfamilj.

- Tillfälle att prata med fler utförsäkringshotade människor i samma trappuppgång. OBS! Tänk på att utsatta människor är oberäkneliga, så gör inga utflykter på egen hand

- Tidiga mornar erbjuds du att delta i den rafflande Timviksinringningen. Då väcks du samtidigt som familjen av ett bryskt telefonsamtal där familjeförsörjaren tvingas ut på tolv timmars dagisjobb i en grannkommun med 30 minuters varsel. Detta toppas med fördel av att minstingen i familjen plötsligt får feber och äldsta syskonet får stanna hemma från skolan för att vara barnvakt.

- Tio timmars köande i telefon hos Försäkringskassan (utspritt på olika dagar, allt beroende på telefontiderna).

- Diverse arbetsmarknadsåtgärder, godtyckligt utlottade till just din familj.

 - Ett studiebesök på socialkontoret i slutet av månaden. Självklart garanterar vi avslag på bidragsansökan. Här får du vara beredd på stor dramatik, du kommer verkligen att få valuta för pengarna!

- Filosofiska samtal med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan, där Af tycker att arbetsförmågan är helt nedsatt och att det därmed inte kan bli någon A-kassa, medan Fk anser att arbetsförmågan kanske kan återkomma om 75 år och det alltså inte kan bli tal om någon sjukersättning. Nöjda deltagare från Äventyrsresors tidigare satsning, "Sjukpension tur och retur", tyckte detta inslag tillhörde höjdpunkterna. Jasmine, 28 år: "Detta var otroligt intellektuellt utmanande, vilken fantastisk surrealism! Detta bär jag med mig som ett minne för livet!"

- Hemresa efter tre dagar, eller tidigare, om det känns alldeles för obehagligt. Det är självklart inte meningen att du ska må dåligt av din resa! Du ska bara titta på människor som mår dåligt.
 

Förutom allt detta anordnar Äventyrsresor i samarbete med Dagens Nyheter några tokroliga aktiviteter under din vistelse:

- Räkningslotteri: se på när familjen lägger alla räkningar i en hög och drar en som de möjligtvis har råd att betala.


- Räkningsconfetti: hjälp familjen att klippa sönder alla andra räkningar.


- Prioriteringsboxning: känn samhörigheten i familjen när de slåss om vem som ska få en vinterjacka.


- Fredagsmys: Studera hur familjen bävar inför helgen då ingen har råd att göra något roligt alls. 


VISST LÅTER DET SPÄNNANDE? Ta chansen att se hur några av Sveriges mest utsatta människor har det, innan någon får för sig att göra reformer som ger dessa personer ett drägligt liv! Boka en Utförsäkringscharter redan idag och se fram emot ditt livs stora äventyr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0