Varning för vegetabilier, vurma för vapen och våld!

Svenska Jägareförbundet och Kött- och Charkföretagen går runt och har ont i magen. De är nervösa och oroliga och arga och besvikna. Svenska Jägareförbundet knyter nävarna i kamouflagevästen, stampar med storstövlarna och svär över att djurrättsrörelsen är som Tyskland under nazismen. Kött- och Charkföretagen ligger sömnlösa på sina isterbandskuddar och svettas ner pölslakanen för att den grymma företeelsen Köttfri måndag börjar få fotfäste i Sverige. I Sverige! Detta ärans och hjältarnas land! Detta land som ser till den svages rätt! Sverige har alltså invaderats av Hitler i form av livsfarliga djurvänner som hotar att ödelägga hela nationen med fredliga metoder eftersom de helt hänsynslöst lobbar för att folk inte ska äta kött en dag i veckan.


De fridsamma jägarna håller hårt i sina gevär och darrar på läppen, för nu är det på riktigt farligt i skogen. Ett tu tre är det en älg som inte blir skjuten! Det är ju PRECIS som i koncentrationslägren! När jakt och slakt förhindras, då är det exakt som när nazisterna planerade blodbad! Ser ni inte kopplingen?!?


Och dessutom, DESSUTOM, försöker några grönkålsknarkande gerillor förstöra marknaden för svenskt kött! Svenskt kött, den enda köttindustrin som ser till djurens bästa! Den enda köttindustrin som egentligen inte spärrar in djuren eller slår ihjäl dem, nej, sådana brutaliteter sysslar inte svensk köttindustri med. Svensk köttindustri TAR HAND OM djuren och MEDVERKAR TILL ETT VÄRDIGT SLUT för dem. Man kan säga att Kött- och Charkföretagen är som en snäll liten präst som klappar korna och grisarna och kycklingarna försiktigt på magen och ser till att de lotsas fridfullt in i döden när de har levt färdigt på de gröna ängarna där de studsat omkring hela livet.


Det är tur att vi har Svenska Jägareförbundet och Kött- och Charkföretagen. De står inte för något våldsamt och blodigt, de står för gullegull och mumselimums. De är det fredligaste vi har och det ska minsann inte några kikärtsnazister få förstöra. Vakna, svenska folk! Världen håller på att gå under och den kan bara räddas om vi skjuter fler vilda djur och spärrar in resten! Vägra låta bli att äta kött, annars är det gaskammaren som väntar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0