Genomgång

Sossarna har bytt frisyr till någon som jag inte alls hört talas om, och det kan vara antingen bra eller något annat. En snabb politisk analys är att jag inte vet hur detta påverkar mig, alltså gjorde jag och Liten Syster kladdkaka igår för att döva det dåliga politiska engagemanget.

 

Och så tog Melodifestivalen slut, helt oväntat för oss som larvat oss med att säga att den håller på i evighet. Snopet.

 

Dagens låt är Ola mä fiola. Kennet Greutz och Erik Öst. Jag vet inte om det var den som vann igår, men den sätter sig på hjärnan utan att alls vara bra, så det är mycket möjligt.

 

Igår fick Mannen härda ut medan jag och Liten Syster gömde oss bakom sjalar och kragar under filmen Black Swan, där Natalie Portman klipper sig i tårna, tittar sig i spegeln och har en mamma som tänker slänga en tårta i soporna. Inpå hela eländet blir Winona Ryder vrång med en nagelfil i handen. Och så balett på det. Banne mig en av de bästa filmer jag någonsin har sett (eller blundat till).

 

Dessutom hittade jag en Agent X9 hemma igår som jag bara läst till hälften. Och i fredags var vi på Landstroms släppeskivkalas, som var så bra att det på riktigt är synd om folk som missade det. Tur då att de kan tröstshoppa deras skiva på nätet.

 

Nu gäller det att tokidrotta för att jag ska hinna få några Piggelinpoäng innan sportlovet plötsligt tar slut, det med. Sju tubsockar i potten.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0