Valguide för tvehågsna eller tvångsvrånga

Tycker att det är ett jävla tjat om subjekt och predikat, men främst om politik. Det är förmodligen omöjligt att vara politiker någon längre stund utan att bli konstig, så om man letar efter bra folk bland regeringsaspiranter får man nog finna sig i att bli besviken.

I väntan på den perfekta politikern kan man alltid sysselsätta sig med något annat. Reinfeldt tycker om full sysselsättning, men Anders Borg tycker att man ska arbeta och inte supa. Därför är det svårt att veta hur man ska vara. Vad ska man tro?

Saker man kan tro på:

1. Vädret. Det finns.
2. Lucinda Williams som sjunger på Jimmy Webbs nya skiva. Om jag blir en alkistant vill jag bli lika snygg som Lucinda och få sjunga lika hjärtefint. Med tanke på att jag inte ids sprita (om det inte gäller handsprit, fast man får inte använda i onödan. Och inte dricka. Inte dricka, JOBBA! Kom ihåg!) så nöjer jag mig med enbart skönhet och sångröst, tack.
3. Att man blir helt deprimerad av att läsa Jimmy Corrigan. Men varför vägrar jag då lämna tillbaka boken till biblioteket?
4. Att mina vadmuskler som jag trodde blivit Modesty Blaisemuskliga av min sammanlagda springträning på några minuter inte alls växt så mycket att jag inte kunde pressa ner dem i favoritstövlarna. Det var bara byxorna som var för tjocka, inte mina ben. Nu blev ni allt lugna.

Dags att planera världsherravälde. Trevlig helg!




Kommentarer
Postat av: Kjell

Vilken tur jag har att du fixar lite underhållning så inte nätterna blir så sega;)

2010-09-11 @ 01:43:07
Postat av: Zabo

Gud vad jag älskar din blogg! =) Ibland skrattar jag såtårarna rinner, tur att ingen ser mig =)

2010-09-14 @ 13:51:33
URL: http://zabo.blogg.se/
Postat av: Tapetorkestern

Kjell: tack för att du tar dig tid att läsa. På arbetstid.

Zabo: tack för orden! Tycker dock folk borde se dig, det vore ju bra reklam.

2010-09-14 @ 17:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0