OBS! Bloggmyndigheten varnar Tapetorkestern!

Bloggmyndighetens kvalitetsgranskning av Tapetorkestern är nu färdig. Det är inte någon ljus läsning för Tapetorkestern, som blir varnad på flera punkter. De allvarligaste är att Tapetorkestern anklagas för att skriva alldeles för mycket om graviditeter, poänglösa barndomsminnen och gamla pojkband, trots att detta inte är lämpligt ur någon synvinkel alls. Samhällskritiken lyser med sin frånvaro och det är sällan, ja rent av aldrig, Tapetorkestern ger några konkreta förslag på förändringar. Det är mest en massa gnäll.

 

De slarvigt ritade teckningarna som medföljer en del blogginlägg får också kritik. Folk blir provocerade i onödan, menar Bloggmyndigheten. Det är viktigt att folk får spara på sin ilska tills Melodifestivalen sätter igång.

 

Dessutom hotas Tapetorkestern av nedläggning om Tapetorkestern inte slutar hänga upp sig på kladdkaka, som verkar ha blivit en symbol för ett förlegat synsätt på det mesta och  förhärligar hetsätning och allmänt degenererande beteende hos främst medelålders människor, denna sköra massa.

 

Tapetorkestern tänker inte heller på att ungdomar kanske läser bloggen. Ungdomar kan känna sig kränkta av det vårdslösa språket, vilket är synnerligen upprörande. Till exempel används ordet "ju" obefogat många gånger och så kan vi ju inte ha det. Det förekommer också alldeles för många dåliga ordvitsar och slappa formuleringar samt interna skämt, som går Bloggmyndigheten och samtliga läsare alldeles förbi.

 

Kvalitetsgranskningen understryker också att det är väldigt korta stycken i Tapetorkestern, vilket slösar på utrymme.

 

Man bör inte lämna så mycket luft mellan styckena. Luft är ju en bristvara, ju.

 

Bloggmyndigheten föreslår att Tapetorkestern  överger den osunda fixeringen vid kakao, gubbrock, Arne Hegerfors-referenser och ovidkommande tillbakablickar och lägger in lite mer samhällstillvända inslag.

 

Bloggmyndigheten kräver att fler politiker, TV-program, nagellack, inredningstips, subkulturer, Mia Törnblomcitat, plastikoperationer,  innerstadsfenomen samt mer vänligt inställda åsikter om saker som verklighetens folk gillar (drängfylla, kvinnomisshandel, sportbarer, bara sport, silikonbröst, Sverigedemokraterna, exhibitionistiska bönder med kontaktproblem, MacDonald's, Ullared, tremiljonerslägenheter, vinter, Jackass, Linda Skugge, djurplågeri, Cosmopolitan, designerkläder, snuff movies, Arbetsförmedlingen, Arbetslinjen, asbest, grisfest, tillbaka till kvinnomisshandel och drängfylla och så fredagsmys) samt en rejäl dos menlösa dagboksanteckningar får plats i Tapetorkestern.

 

Annars kommer denna bloggplats att säljas till Kissie med omedelbar verkan.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Tove

Känns som jag väntat i långt över två år nu. När slutar det sa du?

2010-10-20 @ 16:37:26
URL: http://tovelaurin.blogg.se/forresten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0