Höstmedicin

Hösten är oförskämd, verkligen. När man har som roligast, då kommer den in och tänder lyset. Eller släcker, kanske. Dålig jämförelse. Men som sagt, allt dåligt är höstens fel. Och vinterns. Jag är säker på att det är Reinfeldt som bestämt att vi ska ha så lång vinter. Något om att det är bra att folket fryser, så att de måste jobba för att hålla sig varma.


För att hålla Reinfeldt och andra onda andar från dörren måste man lägga upp en höststrategi. Min består av att höra på Trasten med Ola Magnell, kramas och tänka väldigt mycket på choklad.


Folk säger att det är så mysigt med hösten för att man får tända ljus och klä sig i stickat. Jag har lite andra krav på mysighet än att tända eld på saker och ha kliande kläder på mig, men det kan få ingå i min höststrategi ändå. 


Jag försöker även få persilja att överleva, så man ska inte tro att jag inte hinner med något förutom att jobba.


En annan rolig höstlek är att upptäcka att kläderna man sparat sedan ifjol för att kunna ha när det blir kallt tyvärr har försvunnit eller gått sönder helt av sig själva. Då kan man leka hittavettigakläderpåenaffär-leken, men då är man farligt nära psykopatiskt beteende, och sådant vill Tapetorkestern inte uppmana till. Världen är full av psykopater men har brist på genier. 


Jag borde bli studievägledare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0