Rengöringsmedeltiden

Man kanske inte ska skriva när man försökt skrubba ren själen med Tomtebrus och det enda som hände var att det blev fräthål där all godhet trillar ut och all fuldom kravlar in. Men OCH?

Här skrivs i alla fall. Jag har tittat på Billy Crystal som försökt pricka en basketkorg på Jay Leno Show. Han prickade två gånger. Det var ett klent resultat, tydligen.

Liten syster har vunnit en Tapetorkesterväska! Precis som Emma gjort. Nu ska jag bara ta och göra själva väskorna också. Göra och göra. Jag ska rita något eljest på en färdig väska, som inte ens blev en shoppingväska för de var slut på säljstället, så det blev pytteväskor. De kanske kan bidra till att minska hetskonsumtion, eftersom man bara kan bära väldigt få och små saker i väskorna.

På tal om småsaker så får man vara glad över det lilla. Kina, landet som säkert förbjuder Paradise Hotel men ändå inte är ett paradisland, har förbjudit folk att äta katter och hundar. Bra, bra. Ju färre djur som måste ätas, desto bättre. Då kanske världen är på väg framåt och snart så ser alla länder till att det blir förbjudet för människor att äta djur, oavsett om man tycker djuret är gulligt eller ej. Ja, så kommer det att bli.

Dags för nästa Tomtebrusgrogg. Fantastiskt fräsigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0