Kapitel 24 - Känd från TV

Vaknade med ordet "politruker" på hjärnan, och nu går det inte bort.

Anna Anka orsakar vrede och ångest och böjveckseksem på halva Sverige. Jag gillar henne. Hon låtsas inte överhuvudtaget. Inte som Sverigedemokraterna, som låtsas gilla människor fastän de är bittra små lönnmördare hela bunten. Sverigedemokraterna, alltså. Inte människorna.

Anna Anka har gjort vad ALLA kvinnor drömmer om. Hon har fått säga vad hon vill i TV, åt en publik som tycker hon är VIKTIG.

TV3 borde ringa mig (jag ringer ingenstans själv numera. Inte efter att jag råkat ringa sju timmar till telefonbanken häromdagen för att jag glömde lägga på luren när jag for på stan), jag tar lite mindre i arvode än Anna Anka, men det är precis samma koncept:

Arbetslös, medelålders och halvt ätstörd musikersambo lallar runt hemma och säger vad hon tycker trots att ingen bett att få veta.

Ni som är trogna läsare får en liten förhandstitt på mina uttalanden redan innan första programmet sänts, så ni får känna er lite extra utvalda.

Jag tycker att:

- Alla svenska kvinnor borde ha på sig jättefula kläder jämt jämt jämt så att jag känner mig lite snyggare.

- Alla svenska karlar borde ha lustiga hattar på sig var tredje fredag. Bara för att.

- Alla föräldrar borde lämna över sina barn till särskilda institutioner, där griniga medelålders tanter och white trashtjejer hämnas sina olyckliga barndomar genom att hitta på menlösa lekar dagarna i ända åt barnen, så att ungarna inte lär sig att leka själva och därmed blir hjälplösa små offer eller mobbare redan i tidig ålder.

- Alla borde ge alla sina pengar till mig.

- Färöiska borde bli nationalspråk. De folkpartister som inte snabbt lär sig detta språk utvisas till Afghanistan med omedelbar verkan.

- Mikael Persbrandt bör stå staty på Storsjötorget varje dag mellan 13-15 så man kan gå fram och dra honom i skäggstubben och se om han är på riktigt.

- Spritorgier ska vara obligatoriska på alla arbetsplatser på måndagar.

- Karlar ska definitivt inte behöva byta blöjor på barn. Sådant ska barnen faktiskt kunna klara av själva. Karlar ska mest gå runt och vara prydnader och inte utföra något som helst arbete överhuvudtaget.

- Kvinnor ska få gratis sömntabletter så de sover jämt och inte snackar en massa skit.

Återkommer när jag vet sändningstider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0