Dansbandskampen och andra strider

Eftersom Fönsterbytarna inte dök upp på onsdagen så bestämde jag mig för sovmorgon på torsdagen. Bra beslut, eftersom Envisa Huvudvärken inte gav med sig av vare sig Jägermeister, piller eller massage kvällen innan, vilket gav ungefär ganska precis exakt 1,5 timmes sömn.

PLINGELIPLONG på dörren och in stövlar Fönsterfolket med huvudnyckel. ÄR NI VAKNA??? ropade de sådär käckt som bara riktigt förryckta (dvs morgonpigga) människor kan göra.

 Försökte hinna snabbsova medan de bröt lös fönstren i vardagsrummet innan de skulle ta sig an sovrummet. Mannen påpekade att det blev ganska kallt eftersom alla fönster revs ut, så vi kunde inte stanna hemma. For på Frösön och fikade. Jag funderade på att sova inne på cafétoan. Blev förskräckt av min spegelbild där inne, som inte visade mig utan Edvard Munchs "Skriet". Gick ut därifrån för att inte bli tagen av konststöldsroteln.

Telefonen ringde och jag svarade i dvala. Trots att jag måste ha snarkat mig igenom hela samtalet fick jag ett lärarvikariat till veckan. Jag kan ha drömt alltihop, men jag går väl dit på måndag och ser efter.

Har börjat äta riktig mat igen. Bara råa grejor. Kroppen har skrikit efter vitaminer, men bara fått limpa i några månader. Kicked the bread habit bara rakt av och har mått bra ända sedan dess. Kladdkakesuget borta! Tills nästa gång... Måste passa på att tänka andra tankar än de som dränks i kakao medan jag kan.

Innan jag la mig igår märkte jag att jag målat mig innanför strumporna. Vit väggfärg, för er som följer mina sminktips.

Ikväll må jag hämta schaktmaskinen och röja fram TVn. Jag ska se på Dansbandskampen. Betänk att jag är spik nykter och det är inte ens någon bieffekt av att jag ej ätit choklad på tre dar. Nej, det är bara för att Johan är med. Den gamle duktige gitarrgaloschen (som dock spelar keyboard här). Han är åtminstone inte med i något tungt kriminellt belastat ungdomsgäng. Om nu inte Per-Gunnarz är en täckmantel för det, förstås. Rösta på dem i vilket fall!

Dags för te, balett och tyska filosofer.

Kanhända att jag fokuserar på teet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0