SKÅL!

Anledningar att fira idag: Två pälsfarmer i Malmö har fått stänga, tack vare den fina föreningen Djurrättsalliansen. Det känns bra att vara med i en klubb som faktiskt gör någonting.

När jag tänker på det så har visserligen alla föreningar jag varit medlem i varit riktigt aktiva. Folkdanslaget, till exempel. Som sjuåring dansade jag runt vareviga måndag till Aspelöv och lindelöv och skogen full av nötter, och sällan har väl konstigare text hörts. Men fin var jag i den blå kjolen med vita prickar, som mamma hade sytt. På den tiden sa främmande tanter på stan att jag var söt. Inte kul att ha växt ifrån det.

Sedan var jag med i stans musikförening, som gjorde att jag blev kär i sångare i Entombed i ungefär en minut för att han sa "hejdå tjejer" till mig och min kompis där vi satt i kassan när de gick ut från spelningen. Det var väl min groupietid i sammandrag. I alla fall tills jag blev över 30.

Innan folkdanstiden var jag med i Hemliga Klubben, som jag och några grannar hade. En av våra aktiviteter gick ut på vem som kunde vara inne i lekstugan med den enda killen i klubben utan att rodna. Jag tror inte jag vann, eftersom jag var övertygad om att jag skulle gifta mig med honom när jag blev stor. Han hade nämligen gett mig en jättefin sten som han hittat.

Anledningar att fira idag: att jag har andra kriterier för vem jag ska gifta mig med numera.

Kommentarer
Postat av: Ilona

snälla, kan ja få ta en svängom med dej nästa gång och se om takterna sitter i?

Kram

2009-11-20 @ 11:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0