Tillbaka in i garderoben igen

Jag har varken uppfunnit bakpulvret, skapat världsfred eller fött barn, men jag är stolt över mig själv ändå. Jag har fixat stoppet i avloppet igen. För nästan exakt ett år sedan skrev jag ett inlägg om Dolly Partons man och avloppsrensning. Det är jag kanske inte lika stolt över. Men man kan gå tillbaka i tiden genom att läsa det och se att jag har utvecklats något så jäkulskt.

Poängen är att jag blev så nöjd över vad man kan göra med en blompinne och gammal ståltråd. McGyver och jag, vi ska starta friskola.

Men det var ju inte DET jag skulle skriva om. Efter att ha drömt om Mötley Crüe och Marilyn Manson förra veckan stegrades det hela med att jag drömde om Springsteens gitarrist häromdagen. Han skulle envetet ha med mig på allsång, och när jag förklarade att jag inte kan sjunga så sa han åt mig på skarpen att då får jag skriva det de andra sjöng istället.

Det kändes väl sisådär.

Det var inte det jag skulle skriva om heller. Jag skulle ju berätta något viktigt.

Men det får vara. Istället kan jag dra den rafflande fortsättningen på mitt garderobsäventyr. Idag slängde jag den fulaste fula Wonder Stuff-tshirten som någonsin existerat. Den var ful redan när jag köpte den, men jag har envetet sparat den för barnbarnas skull.

De får dock säga vad de vill om att mormor slängt bort fashion item number one. Idag åkte den i soporna, tillsammans med en tröja som jag försökte klippa snygg. Jag råkade nämligen tänka fel och klippte bort hela ärmen och halslinningen, så den blev oanvändbar för alla andra än Lena PH.

Stilmedvetet nog har jag istället sparat ett par käcka träningsbyxor. De hamnade i skänkaborthögen. Den som behöver ett par svarta cykelbyxor med gröna revärer kan vara helt säker på att de är absolut oanvända.

Efter djup konsultation med lillasyster slängde jag även de 20talsbadarerandiga piratbyxorna med knävolang.

Ni som blev lite ledsna nu kan jag snabbt trösta med att det finns månget fint plagg i geborttraven. En Dinosaur Jr-tröja, tre röda sjalar samt en helt seriös och till och med lättanvänd svart skjorta tronar överst.

Detta matchar ni lätt med ett stycke tjock täckjacka ihop med en ännu tjockare manchesterkappa med huva, för det blir säkert vinter igen och då är det inte bra att stå där oklädd. Slå till nu!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter ju ungefär som världens bästa skola skulle jag vilja påstå!

2009-06-14 @ 11:12:20
URL: http://tovelaurin.blogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

Träningsbrallor är ju bra att ha. Och grönt är skönt. Men du har nog inte min storlek misstänker jag....?

2009-06-14 @ 19:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0