Nakenchock

Jag vet. Det är för lite naket på den här bloggen. Åtgärdas genast.

Igår ringde mina sjuåriga systersöner. Den ene berättade att han satt och läste en tidning med nakna tjejer i. Hans moder protesterade högljutt i bakgrunden att "hon har BIKINI på sig!". Häromdagen hade samme lille kille hittat sin mors Vanity Fair, där det definitivt var nakna tjejer också. Han frågade min storasyster varför hon bara köper tidningar med nakna tjejer i.

Nu är det slut på naket här. Det är den utlovade chocken i bloggrubriken.

Över till gårdagens mest förbryllande mail. Jag är fortfarande lite sur på mig själv för att jag inte öppnade det. I rubriken utlovades "Pornstar feet". Jag har kanske inte alltid varit helt nöjd med min ändå ganska perfekta kropp. Men hela tiden har jag gått omkring ovetandes och naiv. Inte vetat att det finns porrstjärnefötter. Tänk om jag inte har sådana? Borde jag ha komplex då? Eller tänk om jag HAR sådana? Och missat en hel yrkesbana!

Idag på jobbet märkte jag att jag inte visste hur fetish uttalas på engelska. Så någon internationell karriär som fotporrstjärna skulle det väl aldrig blivit ändå.

Idag på jobbet lärde jag mig också att kopulativ är en vanlig hederlig språkterm. Kanske har något med satsdelar att göra.

Summa arbetsdag: jag har brister i utlärningen men inlärningen fungerar fortfarande. Är det ett tecken att jag måste läsa pedagogik ?

Självklart inte. Jag behöver inte någon utbildning när Hugh Hefner sett filmen om mina tår.

Kommentarer
Postat av: Smhllrn

Det påminner mig om vår första lektion med Britt Aråsen i gymnasiet, som uttryckte sin motivation för att vara lärare med att "man lär så länge man har elever", vilket jag tyckte var lite fyndigt. Efter lektionen blev jag dock varse att ordvitsen gått över huvudet på majoriteten av våra klasskamrater; "jaha, jag trodde hon sade fel". Och någon som trodde hon sagt "man lär så länge man har en lever"...

2009-04-22 @ 22:01:55
Postat av: Åsa

Men kanske mina skulle klara en roll i nån skräckfilm....

Postat av: Dojjan

Skulle detta innebära att "My left foot" skulle klassiciferas som porrfilm? Filmen "I hennes skor" får nu också en helt ny innebörd, jag har ju tydligen tolkat den helt fel. Detta förklarar ju varför "Sex and the city" handlar så mycket om skor (och därmed även fötter).Jisses Amalia, nu är det jag som går och tar på mig strumporna för att undvika nya nakenchockrubriker!

2009-04-25 @ 08:44:07
Postat av: lillemal

En liten indier kom och erbjod battur igar och sa att jag hade vackra fotter. Kanske blev han blandad av de gyldene skorna och sag salunda inte blasor och forhardnader. Men sen ma solen ha andrat position, ety helt plotsligt sa han att jag inte var sexig och att han hade Shiva-power och jag hade ingen. Vet inte riktigt vad det ska betyda. Vad jag dock vet ar att mina skor smalte. Om det sen berodde pa den varma stenen pa marken eller pa mina vackra fotter, det vet jag inte.

2009-04-25 @ 14:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0