På kurs med Kurt

Mitt i all kakdeg och klänningskaos och allmän (fortfarande) seghet så fick jag lite fart på hjärnan efter SMS om Skivhörnans skivutförsäljning. Inte alls glad över att Skivhörnan lägger ned, inte alls glad över att jag inte kan åka in till stan för att handla järnet heller, men glad över andras skivköparglädje! :)

Hade bestämt mig för att inte köpa fler skivor på ett tag (kanske tills jag köpt en ny stereo sådär någon gång framemot pensionen), men blev naturligtvis inspirerad av inköpslistan hos http://www.neveralegend.blogg.se. Hade dock ÄNDÅ bestämt mig för att inte drälla iväg några pengar på skivor, men så skulle jag bara liksom småkolla lite grann på CDON efter en bok... Och då råkade de ha skivor där också.

CDON skänker 2% av mitt köp till Djurens Rätt eftersom jag gick via www.godhandling.se  Jag borde ha handlat mer.

Dagens video passar bra med tanke på alla underliga könsrollsdiskussioner jag hamnat i på sistone. Jag skickar den till min kära vän på Danderyds sjukhus. Saknar dig massor, kram på dig. Och kram på alla er andra som vågar vara på riktigt. Man kan liksom inte kasta bort livet på att vara någon annans tanke hela tiden.  Det behöver man inte ens ta på sig en klänning för att förstå.


Kommentarer
Postat av: Axl

Snygg design, dock är din header inte ens hälften så snygg som min ;)

2008-09-16 @ 17:14:18
URL: http://neveralegend.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nämen, har du ändrat style!!!! Lite hårdrocks-svart är aldrig fel. Kanske ett rubriktypsnitt av lite flashigare slag kommer snart?

Och Klänning efter Klänning har ju levererats, men ingen duger....

2008-09-16 @ 17:42:59
Postat av: becca

tack tack! men vitlöken tro jag att ja skippar hahaxD

2008-09-16 @ 18:48:05
URL: http://rebeccamattila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0