The Age of Aquarius

Vad har Johnny Depp, Bob Dylan, Stefan Sundström, Marcus Birro, Noel Gallagher, Paul McCartney, Dennis Lyxzén, Hugh Laurie, Levon Helm, Morrissey, Russell Brand, Julian Barratt, Noel Fielding och Dojjan gemensamt?

Förutom att de är 14 av de roligaste och mest talangfulla personerna jag vet, så är de födda i Tvillingarnas tecken.

Jag tror inte på horoskop. Jag är Vattuman och ska isåfall vara excentrisk. Låter helt befängt.

Yoko Ono, Annikan, Bob Marley, Karl Marx, Mats Jonsson, Anais Nin, James Dean och Jennifer Aniston är Vattumän. Det känns hedrande. August Strindberg och Paris Hilton är också Vattumän. Det känns lite sådär.



Om det skulle stämma att alla som är roliga är Tvillingar så skulle jag, mina syskonbarn och mina syskon isåfall också vara födda i det tecknet.

Men något lurt är det.  Tvillingarna är onekligen ett starkt tecken i mitt liv, och de flesta av mina favoritartister eller vänner är födda i augusti. Precis som mamsen. Och folk jag blivit kär i är antingen Lejon eller Jungfrur (förutom Tvillingarna, då, men jag försöker vara lite seriös och inte räkna Noel F&Co till folk jag blivit kär i).

Och Joan Baez, Jimmy Page, Shane McGowan, Jemaine Clement och Elvis är Stenbockar allihop. Det är tydligen ett osannolikt bra tecken för mörkhåriga genier. Frank Zappa föddes precis dagen innan hela Stenbocken började. Men han var ju först med det mesta.

Robert Downey Jr, Toren, Thompa och Träskokompis är Vädurar. Kännetecknande för dem är säkert att de antingen är ofantligt bra skådisar eller ofantligt bra att ha som vänner.

Kanske finns det något spår av sanning i det där ändå. Men hur kopplas Ringo och Kullsta Queen ihop? Och stämmer det verkligen att Vattumannen är rebellisk och vill försöka övertyga andra om att han har rätt?

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag är ju fisk! Lr du kanske syftade på nån annan...

2008-11-10 @ 09:45:28
Postat av: Anonym

Jag är tvilling :)

2008-11-10 @ 11:43:52
URL: http://tovelaurin.blogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

Jag är fisk. Fiskar är känsliga, intuitiva och konstnärliga. Och opålitliga. Och det stämmer! Lita på mig.

2008-11-10 @ 19:17:58
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Mrs Landstrom

Kräftor.Kopplingen alltså. Sedan läste jag detta:"Karaktäristiskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten." Och förstod att allt är bara ett enda stort påhitt. Om det inte betyder att man gillar att äta förstås.

2008-11-10 @ 19:52:17
Postat av: Kollegan

Vädur - och ingen bra skådis...men alternativet är inte så dumt -en fin vän!

2008-11-10 @ 20:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0