Suspicious Minds

Under Las Vegas-konserterna brukade Elvis ranta runt och pussa på tjejerna i publiken mellan låtarna. Jag undrar om det sitter tanter lite varstans i Amerika och tänker tillbaka på när Elvis pussade på dem. Ifall de minns det som ett stort ögonblick i livet. Eller om de bara minns honom som en i mängden av pojkar de pussat.

Vare sig man pussat Elvis eller inte känns det svårt att sortera alla minnen och liksom hålla kvar de allra viktigaste. Det finns ju en liten farbror inne i huvudet som tejpar över fina ögonblick med larviga snapshots av skor man köpt, köer man stått i och tråkiga TV-program man sett. Den lille farbrorn har ingen som helst känsla för vad som ska sparas och vad som kan säljas på loppis.

I översta byrålådan har han till exempel lagt texten till You're the inspiration med Peter Cetera och därmed knölat till bilder av möten jag aldrig trodde jag skulle glömma.

Jag håller på att glömma berättelser, kramar, sånger, ansikten och skratt. Jag minns dock fortfarande hur många kalorier det är i en banan. Och vilken Kaj Kindvalls favoritlåt var år 1985. Och bildtexten från en SO-bok vi hade i mellanstadiet: "Den här chimpansen har hittat en fin liten gren att gunga i".

Men jag börjar bli lite osäker på om jag har pussat Elvis eller inte.


Kommentarer
Postat av: becca

haha jo de är klart 9a:D menmen:P

2008-11-06 @ 08:46:42
URL: http://[email protected]
Postat av: "Nykollegan"

Hajade till när jag såg din rubrik... Trodde det skulle stå (The) Suspicious Leftovers...

Hmm... samma låttext av Peter Cetera finns även i min låda... Och Staffan Westerbergs "Vilse i pannkakan", Huuu!!

2008-11-06 @ 09:24:36
URL: http://blackbeauties.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Önskar att jag blivit pussad på av Elvis. När jag var liten var jag glad över att Elvis och jag levde några månader tillsammans iaf. På samma jord alltså :-)

2008-11-06 @ 09:36:01
Postat av: Kollegan

Drar runt på annat värdelöst vetande som; numret på husnyckeln till föräldrarnas hus 3n51344. Viktigt not.

Texten till Det är en ros utsprungen är annat som krånglar till det så att viktigra saker hamnar i skymundan.

2008-11-06 @ 12:58:10
Postat av: Anonym

haha. nej vilken buss jag tar på morgonen kanske inte är så viktigt att veta, fast, hur många frågor var det som var speciellt viktiga att veta då? :)

Men! Jag var ärlig. Trots att endel inte trodde det, "ofta du bor under en ödla", det är få som vet att våran granne kallas "Ödlan" haha





Jag skulle önska lite att Elvis levde. En del påstår ju det. Herrejössans vad kul att se på en konsert med honom! Fast jag skippar nog pussandet.

2008-11-06 @ 14:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0