Vad är det som susen gör?

Ni som har osannolikt bra minne vet att jag har fått en bok där jag skriver om saker som gör mig glad. Det är en väldigt viktig bok. Jag har dock lätt för att vända positiva saker till negativa, men det ska jag träna bort. Här är två exempel på saker som först fick mig på bra humör men vid närmare eftertanke drog ner mungiporna. Men jag ska hålla fast vid den första, positiva tanken har jag tänkt!

1. Mitt fack meddelar att de sänker avgiften med drygt hundra spänn. Hurra! När jag läser vidare står det att regeringen inför två extra karensdagar vid arbetslöshet. Skurkar!  Men om jag sparar de där hundra kronorna varje månad så har jag ju råd att vara arbetslös i en vecka efter ett år! Toklätt!

2. Jag blir tillfrågad om leg på Systemet. Ha! Jag har plötsligt gått igenom en magisk port och blivit 13 år yngre! Kan det vara min fantastiska underlagskräm som jag testade idag men som visade sig vara alldeles för ljus och visade sig dessutom sitta som berget och blev alldeles för tjockt lager så jag bara har gått och tänkt "jag är en vampyr jag är en vampyr" hela vägen till byn idag. I vilket fall som helst blir jag i alla fall glad. Tills jag kommer hem efter regnstorm och tittar mig i spegeln och inser att anledningen till att kassörskan ville se ID-kort var att jag ser ut som Cruella de Ville och expediten antingen trodde hon skulle få kändispoäng eller tänkte tillkalla polis för att jag såg ut som en hysterisk alkistant som är dum mot dalmatiner. Men det var i alla fall kul att vara under 20 i en kvart.

Kanske jag sett ut såhär idag? Bra låt i alla fall, glöm inte det.

En av mina källor till visdom har delat med sig av sällsynt viktig kunskap som gör mig på ännu bättre humör. Han har suttit uppe dag och natt (inbillar jag mig) för att hitta käcka tillrop som jag kan använda mig av nu när jag är positiv. Hejaramsor är bra att kunna, till exempel. Hans outsägligt komplicerade forskning har lett fram till följande djuplodande analys av denna företeelse, och jag citerar:

"Hejaramsa kallas en rytmisk och talande text som används när man hejar på ett lag i till exempel fotboll eller bandy. Den enklaste formen av hejaramsa är att ropa namnet på favoritlaget och klappa händerna, till exempel:

"Halmstad" (klapp klapp klapp); "Halmstad" (klapp klapp klapp)."

Gissa om jag kommer att ha användning för detta. Tack, tack.


Kommentarer
Postat av: Rebecca M

Cruella de Ville, hahahxD

2008-06-27 @ 00:20:29
URL: http://rebeccamattila.blogg.se/
Postat av: Rebecca M

Hur gammal är du igentligen, bay the way?, haha

2008-06-27 @ 00:21:04
URL: http://rebeccamattila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0