Hanging on the telephone

Det finns en sång med Herreys som heter Din telefon. Den handlar om hur någons telefon inte förstår hur sångaren känner, och det är ju rätt logiskt. Här kommer en lista över Min telefon. Den förstår inte vad jag känner heller, men jag förstår å andra sidan inte hur den tänker.  Detta är vad min telefon har gjort på senare tid:

1. Fastnat på "språkval" (no comments).

2. Av misstag skickat tomt SMS för ungefär femte gången till min kompis make. Det är i alla fall en klar förbättring från att den ringer upp honom av misstag. Knapplås är för losers.

3. Fått mig att glömma under Drive-By Truckerskonserten att min lillasyster ej kan läsa MMS, så det var rätt onödigt att jag försökte sikta över huvet på en svajande stolpe med dreadlocks och cowboyhatt för att ta suddiga kort (innan jag upptäckt zoomen!) på nämnda grupp och skicka. Mycket slit för absolut ingenting.

Herreys är inte världens bästa grupp, även om jag ansåg det 1984. Din telefon är inte heller någon bra sång. Men Telephone Thing med The Fall är bra. Sångaren, Mark E Smith, ser ut som Gollum och säger tokiga saker om det mesta, men får det att låta jättesmart. Själv säger jag bara jättesmarta saker, men det låter tokigt.

Ringosignal

Kommentarer
Postat av: AxL

nej, skolsjuka kallas det! :O

2008-08-28 @ 23:35:59
URL: http://neveralegend.blogg.se/
Postat av: Anonym

SMS-en måste ha skickats till ett svart hål för A har inte fått nåt. (Hm, varför vet jag det...) Om du inte menar någon annans make. Jag är ju inte ensam om att vara gift numera :)

2008-09-01 @ 09:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0